Gastenboek


Martine Ter Burg  Dank, dank voor deze lieve woorden. Heb het graag gedaan en wat leuk dat het zo'n succes was.
september 19, 2015 - 9:20 PM

Petra  Wat hebben wij een super middag gehad! Thema kist Circus! Je kon t zo gek niet bedenken of t zat wel in de kist van kleding tot attributen! De kinderen vonden het geweldig! Ze hebben een voorstelling van 20minuten in elkaar gezet :-). De levering was super, zelfs op t laatste moment nog een grote verandering van costums gekregen omdat dochter lief het toch graag anders wou. Echt TOP!! Een echte aanrader! Bedankt! !
september 19, 2015 - 9:19 PM

Melissa  Hoi, Het Heksen/Tovenaarsfeestje is helemaal geslaagd! De kinderen hebben genoten en gingen voldaan weer naar huis! Kleine kinderen van vier jaar kunnen het te spannend vinden, hebben even tijd nodig om te wennen aan al dat gegriezel. Wij hadden twee meisjes die gingen huilen zo spannend vonden ze het, mama erbij geweest en na een tijdje ging het helemaal goed gelukkig. en uiteindelijk wilde ze als laatste naar huis mooi hè!
september 16, 2015 - 7:49 PM

Martine Ter Burg  Dit is ook een mooie verkleedkist al zeg ik het zelf ;)) Top dat jullie zo genoten hebben.
september 15, 2015 - 5:26 PM

Hanneke  1001 nacht.... Ontzettend mooi sprookje gevierd voor ons 6 jarige meisje! De gehele woonkamer omgebouwd tot het paleis van de Sultan, waar de 10 kleine gasten via een mystieke entree van aluminiumfolie slierten:) naar binnen traden. Muziek van Fata Morgana op de achtergrond en begonnen met een heus prinsessen-welkomst-drankje met suikerrandje. Na cadeautjes, petit fourtjes en veel meer lekkers verkleed en gedanst. Ook het 'kameeltje prik' en spiegeltjes knutselen viel zowel bij de sultans als de prinsessen in de smaak! Genoten....
september 15, 2015 - 11:02 AM

Martine Ter Burg  Geweldig die kleine meisjes over de rode loper. Dank voor je recensie.:))
augustus 16, 2015 - 9:08 AM

Julie Oostenrijk  Flore vond haar ridders en prinsessenfeest geweldig! Er zaten veel versierartikelen in de verkleedkist en met behulp van het draaiboek hebben we ons eigen draaiboek gemaakt. We hadden ons huis omgetoverd als een kasteel met buiten een zelf aangeschafte rode loper. De poort ging op 1 augustus om 13:00 uur open. De tafel, waar in totaal 8 kindjes aan zaten, zag er geweldig uit. Het in het draaiboek beschreven cadeauspel was met enige aanpassing een succes. Daarna hebben de meiden als echte Prinsessen over de rode loper gelopen. Een echte prinses moet dat kunnen
augustus 12, 2015 - 7:54 AM

Martine Ter Burg  Op het behaalde brandweerdiploma mag je zeker trots zijn want daar moet je wel hard voor werken 😉 Dank nogmaals en ik hoop tot een volgende keer.
juli 12, 2015 - 10:18 AM

Anneke  Wauw een echt brandweermannenfeest! En wat een feest voor ons om te zien, die jongetjes in mooie brandweerpakken. Ze hebben genoten van de leuke spelletjes en waren heel trots op hun brandweermannendiploma.
juli 12, 2015 - 10:02 AM

Martine Ter Burg  De foto's zien er fantastisch uit. Dank daarvoor en ik hoop tot een volgende keer.
juli 8, 2015 - 9:42 PM