Algemene voorwaarden

Huurprijzen
De huurprijs van een verkleedkist is afhankelijk van het aantal kinderen.
Voor elk kind betaal je 10 euro per verkleedset inclusief eventuele accessoires per 4 dagen. Het verhuurbedrag incl. borg dient te zijn voldaan voor het afhalen van de verkleedkist.
Je ontvangt bovendien een compleet feestdraaiboek vol met ideeën voor uitnodigingen, decoratie feestkamer, traktaties, knutselen en themaspellen. Dit feestdraaiboek kun je 2 weken voor het themafeestje in huis hebben. Tevens krijg je PDF bestanden ( sjablonen, kleurplaten, diploma’s etc.) per email toegestuurd waaruit je volop kunt kopiëren.

Het is ook mogelijk verkleedkleding los te huren. De huurprijs bedraagt dan 10 euro per dag per
verkleedset inclusief eventuele accessoires.
Het verhuurbedrag incl. borg dient te zijn voldaan voor het afhalen van de verkleedset.

Borgbetaling
De borg bedraagt 30 euro per thema verkleedkist per 4 dagen.
De borg voor losse verhuur bedraagt 15 euro per dag.
Borg wordt altijd via bankbetaling teruggeboekt.

Reservering en annulering
De reservering is definitief zodra het verhuurbedrag inclusief borg op de bankrekening is geboekt. Annulering van een reeds geboekte en betaalde verkleedkist / verkleedset is helaas niet mogelijk. In overleg kan er altijd een andere datum voor verhuur afgesproken worden.
Dit geldt ook voor losse verhuur.

Levering en terugbezorging
De thema verkleedkist wordt in overleg en op afspraak opgehaald ( 1-2 dagen voor het feestje) en teruggebracht ( de dag na het feestje). Indien je de thema verkleedkist te laat terugbrengt, kun je andere kinderen teleurstellen. Breng daarom de thema verkleedkist op tijd terug! Als je de thema verkleedkist later dan de afgesproken dag en tijd weer inlevert zal een extra bedrag van 10 euro per dag per thema verkleedkist in rekening worden gebracht.

Levering kledingkwaliteit en controle
Op de dag dat je de verkleedkist ophaalt, controleer je zelf aan de hand van de meegeleverde checklist of de thema verkleedkist compleet is. Acceptatie van de inhoud van de verkleedkist betekent dat het door ons verhuurde compleet en kwalitatief in orde zijn bevonden. Indien zaken niet in orde worden bevonden dit graag dezelfde dag melden aan de verhuurder.

Reinigen kleding
Om de kwaliteit van de kleding te waarborgen, een dringend verzoek om de kleding ongewassen terug te brengen.

Schade aan de kleding ontstaan tijdens de verhuurperiode
Indien bij het terugbrengen van de kleding blijkt, dat de kleding beschadigd, incompleet of in zodanige staat geretourneerd wordt dat deze niet meer verhuurbaar c.q. repareerbaar is, zal de borg geheel of gedeeltelijk worden ingehouden. Dit hangt af van de mate van beschadiging. Is de kleding zodanig beschadigd, dat het niet meer geschikt is voor verhuur, dan moet de inkoopprijs van de verkleedset betaald worden.