Gastenboek


Martine Ter Burg 

Gezellig als jullie volgend jaar weer komen…..!!
Jullie ook veel dank!

februari 11, 2018 - 10:47 PM

Anna 

Onze dochter gaf dit weekend haar eerste kinderfeestje, heel spannend dus :). Dankzij de complete Jungle kist en leuke ideeën van de draaiboek maakten we er een super leuke feestje van! Wat een mooie dierenpakken, alle vriendjes en vriendinnetjes vonden ze prachtig en hadden ontzettend veel plezier met dierenspelletjes in een echte jungle omgeving :) Zo’n kist in een echte aanrader. Mijn dochter zei daarna dat we volgend jaar ook een verkleedkist nemen en ging meteen op zoek naar een nieuwe thema :) Dank je wel Martine!

februari 11, 2018 - 10:46 PM

Martine Ter Burg 

Dank Gabi voor je lieve recensie. Graag gedaan en tot de volgende keer!

januari 31, 2018 - 11:43 AM

Gabi 

Het was afgelopen december, dat wij het eerste kinderfeestje van ons dochtertje vierden. En wat hebben we een geweldige middag gehad. Onze woonkamer hebben we omgetoverd tot Frozen ijspaleis. De verkleedkist kon niet completer zijn. geweldige service van Martine, goed meegedacht en fijne tips meegekregen. Alleen maar blije kindergezichtjes! Kids en wij waren er helemaal vol van. Martine nogmaals dank en zeker tot een volgende keer. Groetjes, Gabi

januari 29, 2018 - 2:14 PM

Martine Ter Burg 

Wat leuk om te horen en veel dank voor de foto’s die je gestuurd hebt.

januari 11, 2018 - 8:27 PM

Amber van der Aa 

Op 10 januari het kinderfeestje georganiseerd voor mijn oudste zoon Milan. Voor het eerst hebben we gebruik gemaakt van de Verkleedkist. We hebben gekozen voor het thema peter pan! Wat hebben die kinderen genoten van alle verkleedsessies en de spelletjes die erbij horen in de kist!!
De verkleedkleren vielen in zo’n grote smaak dat het noodzakelijk was om 3x te wisselen, iedereen wilde het liefste alle pakken aan!! Super geregeld en hele fijne afspraken met Martine kunnen maken!! Kortom: een mega aanrader voor een ieder die een super geslaagd kinderfeestje wil thuis!!!

januari 11, 2018 - 6:25 PM

Martine Ter Burg 

Dank Kim en tot een volgende keer :)

januari 10, 2018 - 8:11 PM

Kim 

We vierden de 5e verjaardag van onze zoon met een soldaten feestje. Super leuke, complete verkleedkist. De jongens vonden het fantastisch. Veel inspiratie opgedaan met de spelletjes die in het draaiboek stonden. Voor herhaling vatbaar!

januari 10, 2018 - 8:09 PM

Martine Ter Burg 

Gelukkig……..dat de heren de piratenboot-taart lekker vonden ;). Dank voor je berichtje.

december 18, 2017 - 9:06 PM

Annemiek 

Het eerste kinderverjaardagfeestje van onze zoon (5 jaar), een heel stoer piratenfeest, was helemaal geslaagd met de mooie piratenpakjes en versieringen door het hele huis heen!!
Ook de piratenboot-taart (recept uit draaiboek) viel in de smaak bij de heren. Evenals de spelletje die in het draaiboek stonden…..Kortom een aanrader!

december 18, 2017 - 8:59 PM