Gastenboek


Martine van den Brink  Afgelopen weekend hebben we het kinderfeestje van onze dochter gevierd met de verkleedkist in sprookjes-thema. Er waren zowel jongetjes als meisjes en iedereen was enthousiast! Onverwachts hadden we een paar kinderen extra, maar dat was geen probleem! Ik vind de kisten erg compleet, heel leuk! Zeker de moeite waard!
februari 8, 2020 - 8:35 PM

Martine Ter Burg  Inderdaad weer een leuke nieuwe themaverkleedkist erbij!!:) Graag gedaan en ik hoop nog meer kinderen blij te maken met dit leuke thema. Nogmaals dank en tot een volgende keer!
januari 19, 2020 - 9:16 PM

Ellen van Wesemael  Vandaag hebben wij een geslaagd LOL feestje gevierd. Een thema die niet op ‘de lijst’ van Martine stond. Na de vraag bij Martine gelegd te hebben of ze ook het ‘LOL’ thema had (mijn dochter van 5 is een echte LOL fan) liet ze me weten dat ze deze niet had, maar graag voor mij samen wilde stellen! Mijn dochter en ik beide blij, want de verkleedkisten bevielen het vorige feestje ook goed! Deze keer wederom een positieve ervaring! En al helemaal door Martine haar inzet een verkleedkist voor LOL samen te stellen. Echt fantastisch! Super bedankt Martine! Hopelijk tot een volgende keer! De kinderen hebben zich goed vermaakt, en ouders hierdoor ook😉.
januari 18, 2020 - 9:41 PM

Martine Ter Burg  Dank je wel Esther. De foto's waren geweldig. Tot ziens!
januari 5, 2020 - 11:05 AM

Esther  27 december hadden wij een GEWELDIG zeemeerminnen en haaien feestje. 2 kisten vol met geweldige spullen zorgde voor een super feest. De kinderen voelde echt of ze onderwater waren. En zelfs koning Neptunus was aanwezig. Een feest om nooit te vergeten. Super service, Goed draaiboek met veel tips en ideeën. We gaan zeker nog eens terug komen voor een feestje.
januari 2, 2020 - 10:28 PM

Martine Ter Burg  Graag gedaan en ik hoop tot een volgende keer!!
oktober 6, 2019 - 6:37 PM

Brigit  Vrijdag een Cowboy en indianen feest gegeven. Deze was zeer geslaagd door de goed gevulde verkleedkist! Echt super geregeld en super fijne service. Erg vriendelijk. Alles was aanwezig, alleen zelf eten en drinken verzorgen! Een echte aanrader!! Wie weet tot volgend jaar!
oktober 6, 2019 - 2:04 PM

Martine Ter Burg  Dank jullie wel!
september 29, 2019 - 8:11 PM

Willeke  Gisteren hebben wij het kinderfeestje van onze dochter Yse gevierd. Het was een echt ridder- en prinsessenfeest met alles erop en eraan. De kinderen hebben genoten en wij ook🥳👍
september 29, 2019 - 8:10 PM

Martine Ter Burg  Lieve Mama van deze lieve dochter van bijna 8 ik begrijp dit helemaal :). Zou ook wel een poezenfeestje willen voor mijn verjaardag..... Veel dank en hoop tot een volgend keer miauw!
september 24, 2019 - 9:09 PM