Gastenboek


Martine Ter Burg 

Dank je Marjolein voor je enthousiaste berichtje. Daar doe je het toch voor…..!!

juli 19, 2018 - 8:35 PM

Marjolein 

Hoi martine,

Na je verhuizing was ik de enige opdracht die je toch nog even aangenomen had. Dat heeft een hele mooie dag opgeleverd voor mijn zoontje huub die zijn vijfde verjaardag vierde. Het werd de mooiste dag van zijn leven zoals hij zelf zei, ook zijn vrienden vonden het een topfeest! Zo’n thema is super. De pakjes, de hoofddoekjes en alles geven de jongens inspiratie om volop los te gaan met piratengedrag! We hadden zwaarden voor ze en een heuse schattentocht doorspekt van spelletjes en opdrachten. Ze deden enthousiast aan alles mee. Echt heel leuk! Prachtig foto materiaal!
We komen graag nog eens terug! Groeten marjolein

juli 18, 2018 - 8:21 PM

Lisette 

Hallo Martine. Wij hebben vandaag een kinderfeestje in thema zeemeerminnen gedaan. Mijn dochter werd vijf jaar. De meiden hebben zich super vermaakt! Leuk verkleed, leuke spelletjes en mooie accessoires! Goed verzorgde verkleedkist en prima ontvangst door en contact met Martine. Een aanrader!
Groeten, Lisette

juni 23, 2018 - 8:40 PM

Martine Ter Burg 

Dag Linda, fijn dat het zo’n succes was en zie uit naar een volgende keer!!

mei 22, 2018 - 6:54 PM

Martine Ter Burg 

Dag Lisa, veel dank voor je lieve woorden en heel graag gedaan!!

mei 22, 2018 - 6:53 PM

Lisa 

Voor haar eerste kinderfeestje hadden wij een frozen verkleedkist. Wat een succes! Wat hebben de kinderen genoten. Heel fijn, dat er heel veel accessoires bij zaten en super leuke verkleedkleding. Er was voor iedereen wat. Dank je wel Martine, voor de goed zorg!!

mei 22, 2018 - 6:52 PM

Linda 

Voor mijn dochters 5e verjaardag een Pippi Langkous feestje gevierd. De verkleedkist was een groot succes: 6 meiden omgetoverd tot echte Pippi’s, compleet met oranje wijduitstaande vlechtjes op hun hoofd. Pappa deed mee als piraat en mama was tante Pastellia. Zelfs meneer Nilsson zat in de doos.
Het feestdraaiboek is erg handig: heel veel leuke spelletjes ideeën!
De Pippi-kleurplaten deden het ook goed en niet te vergeten het echte Pippi diploma die ze op het eind kregen natuurlijk.
Alles goed verzorgd door Martine, wij hopen zeker nog wel eens terug te komen!!!

mei 20, 2018 - 2:03 PM

Martine Ter Burg 

Christa, wat leuk om te horen dat het zo’n succes was :).

maart 12, 2018 - 1:27 PM

Christa 

Voor mijn dochters 5e verjaardag kozen we voor een onderwater feest met haaien en zeemeerminnen. De kleding was mooi en netjes en het draaiboek een uitkomst met allerlei handige tips en ideeën voor spelletjes binnen het thema. We kregen twee kisten vol accessoires mee: aankleding voor het feestje, de feesttafel en spelletjes. De grote zeepbellen waren een regelrechte hit, lekker ook om een reden te hebben om tijdens het feestje even naar buiten te kunnen en de kinderen lekker te laten rennen. En na afloop van het feestje hop – alles weer terug in de kisten en het was opgeruimd. Ideaal, en de kinderen vonden het fantastisch.

maart 11, 2018 - 2:23 PM

Martine Ter Burg 

Gezellig als jullie volgend jaar weer komen…..!!
Jullie ook veel dank!

februari 11, 2018 - 10:47 PM