Gastenboek

182 gedachten over “Gastenboek”

 1. Maik Keijzer schreef:

  Wij hebben 13 Maart een piraten feest gehad! Ons zoontje werd 5, en had 4 vriendjes op bezoek. Zij zijn als piraat door de wijk gegaan, en hebben leuke spelletjes gedaan. Enorm geïnspireerd door het door de verkleedkist verstrekte draaiboek! Leuke accessoires, leuke attributen en documenten om de dag compleet te maken.
  Het was een feestje!

 2. Anita schreef:

  Wat een geweldig junglefeest heeft mijn dochtertje gehad! De kinderen vonden het super. De kisten waren erg goed gevuld, mooie aankleding en leuke spellen. Ook het draaiboek was zeer compleet. We hebben er een selectie uit gedaan. Dank je wel voor de goede service, Martine. Groet, Anita

 3. Marleen schreef:

  Hoi Martine, we hebben hier een zeer geslaagd onderwater kinderfeest gehad! Mijn zoon (5 jaar geworden) koos zelf het thema, haaien voor de jongens en zeemeerminnen voor de meiden! De kinderen genoten ervan! En de volgende dag kregen we leuke reacties terug van de ouders die alle verhalen van hun kinderen gehoord hadden! De kisten waren goed gevuld zodat we er op een makkelijke manier een leuk feest van konden maken! Bedankt! Ook voor de goede service!

 4. Mirjam van der Veen schreef:

  Dankjewel Martine voor een geweldig drakenfeest! Voor alle jongens en meisjes op het feestje van Sophie was het thema superleuk en stoer. Voor ons zo relaxed en fijn dat alles al voorbereid was dmv het draaiboek en de spelletjes in de kist. Nu hadden we alle tijd om te genieten en rustig de taart te versieren.

 5. Debbie Brugman schreef:

  Hoi Martine, we willen je nogmaals bedanken voor de goede service en fijne communicatie. We hebben voor het eerste kinderfeestje van onze dochter Tess gekozen voor de kist in het thema prinsessen. Niet alleen zitten hier ontzettend leuke jurken in (voor ieder wat wils) maar ook de aankleding voor de kamer, alle spelletjes en het draaiboek geven een heleboel rust met het regelen en bedenken. Het was een top feest. Zeker een aanrader? Nogmaals hartelijk bedankt en wellicht tot een volgende keer!

  Groeten Debbie

 6. Maaike schreef:

  De Frozen party was een groot succes!
  Veel leuke ideeen voor vermaak en de kisten zijn goed gevuld voor de aankleding.
  Het eerste kinderfeest van onze dochter was zeer geslaagd met veel enthousiaste en blije kindjes ??

 7. Sharon schreef:

  Pip wordt bijna 5 en vierde gister haar prinsessenfeestje. En een feestje was het zeker!! Wat heeft zij, evenals haar vriendinnen, genoten! Dankzij de goed gevulde verkleedkist hebben we het partijtje van A tot Z in prinsessensfeer kunnen omtoveren! Haar eerste partijtje is er één die ze niet snel zal vergeten. Heel veel dank Martine, tot volgend jaar ?

 8. Juul schreef:

  Onze dochter Yara heeft een super leuk feestje gehad met de themakist Heksen. Erg leuk wat er allemaal in de kist zit, het ontbrak aan niets. Leuke ideeën en tips in het draaiboek. Het was een geslaagd feestje en zeker een aanrader! Bedankt voor de goede service Martine!

 9. petra schreef:

  Gisteren het ridderfeestje van ons zoontje gehad. Super leuk om te zien hoe blij ze waren als ridder en jonkvrouw. Leuke spelletjes en leuke aankleding, kortom geslaagd feestje!

 10. Martine van den Brink schreef:

  Afgelopen weekend hebben we het kinderfeestje van onze dochter gevierd met de verkleedkist in sprookjes-thema. Er waren zowel jongetjes als meisjes en iedereen was enthousiast! Onverwachts hadden we een paar kinderen extra, maar dat was geen probleem! Ik vind de kisten erg compleet, heel leuk! Zeker de moeite waard!

 11. Ellen van Wesemael schreef:

  Vandaag hebben wij een geslaagd LOL feestje gevierd. Een thema die niet op ‘de lijst’ van Martine stond. Na de vraag bij Martine gelegd te hebben of ze ook het ‘LOL’ thema had (mijn dochter van 5 is een echte LOL fan) liet ze me weten dat ze deze niet had, maar graag voor mij samen wilde stellen! Mijn dochter en ik beide blij, want de verkleedkisten bevielen het vorige feestje ook goed! Deze keer wederom een positieve ervaring! En al helemaal door Martine haar inzet een verkleedkist voor LOL samen te stellen. Echt fantastisch! Super bedankt Martine! Hopelijk tot een volgende keer! De kinderen hebben zich goed vermaakt, en ouders hierdoor ook?.

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Inderdaad weer een leuke nieuwe themaverkleedkist erbij!!:)
   Graag gedaan en ik hoop nog meer kinderen blij te maken met dit leuke thema. Nogmaals dank en tot een volgende keer!

 12. Esther schreef:

  27 december hadden wij een GEWELDIG zeemeerminnen en haaien feestje. 2 kisten vol met geweldige spullen zorgde voor een super feest.
  De kinderen voelde echt of ze onderwater waren.
  En zelfs koning Neptunus was aanwezig. Een feest om nooit te vergeten.

  Super service, Goed draaiboek met veel tips en ideeën.

  We gaan zeker nog eens terug komen voor een feestje.

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Dank je wel Esther. De foto’s waren geweldig. Tot ziens!

 13. Brigit schreef:

  Vrijdag een Cowboy en indianen feest gegeven. Deze was zeer geslaagd door de goed gevulde verkleedkist! Echt super geregeld en super fijne service. Erg vriendelijk. Alles was aanwezig, alleen zelf eten en drinken verzorgen! Een echte aanrader!! Wie weet tot volgend jaar!

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Graag gedaan en ik hoop tot een volgende keer!!

 14. Willeke schreef:

  Gisteren hebben wij het kinderfeestje van onze dochter Yse gevierd. Het was een echt ridder- en prinsessenfeest met alles erop en eraan. De kinderen hebben genoten en wij ook??

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Dank jullie wel!

 15. Ellen van Wesemael schreef:

  Mama: ‘Lieve dochter van bijna 8, wat wil je voor een feestje? Wil je naar het bos? Naar een speeltuin? Bowlen?’. Dochter: ‘Nee mama, ik wil gewoon thuis een poezenfeest vieren. Iedereen moet dan oortjes en een staart!’. Mama: ‘Ok’. Via Google ben ik bij Martine terecht gekomen voor een verkleedkist. Niet alleen maar een verkleedkist, maar voor veel meer materialen! Dit alles om het feestje compleet te maken. Je hoeft nergens meer zelf aan te denken! Heel fijn! Martine, super bedankt voor deze fijne ervaring, de prettige communicatie en zeker tot de volgende keer!

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Lieve Mama van deze lieve dochter van bijna 8 ik begrijp dit helemaal :). Zou ook wel een poezenfeestje willen voor mijn verjaardag….. Veel dank en hoop tot een volgend keer miauw!

 16. Chris van Dijk schreef:

  Afgelopen weekend hebben wij het boevenfeestje gevierd! Er zitten hele leuke spullen in de kist die het feest helemaal compleet maakt. De kinderen (en wij) vonden het dan ook super leuk, het was een geslaagde dag!! Bedankt Martine!

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Heel graag gedaan Chris en fijn dat het zo’n succes was !!

 17. Inge schreef:

  Op het laatste moment nog geprobeerd aan een leuke verkleedkist te komen. Bij Martine helemaal gelukt! Ondanks het korte termijn van reserveren heel flexibel voor het ophalen en terugbrengen.
  Mijn dochter was heel enthousiast over wat er allemaal in zat en had tijd te kort om alles uit de kist te kunnen doen. Kortom, zeer geslaagd!

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Goed om te horen! Dank voor het vertrouwen :).

 18. Anne Wentink schreef:

  Was een te gek heksenfeest! Met gave kleding, toverstokken en bezemstelen. De meiden, en wij ook, vonden het super leuk. Absolute aanrader! Groeten Anne

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Dank je wel Anne!!

 19. Samantha schreef:

  Hallo Martine, super bedankt voor het geweldige sfeervolle frozen feestje…. me dochter is 6 geworden en koos voor frozen… mooie deco voor in huis,geweldige leuke ideeën in het draaiboek,wat geniaal bedacht door je is. En waar we veel aan hebben gehad..prachtige leuke en warme aankleding voor de eettafel…was zo schattig hoe ze daar hun taartje aan t eten waren met het mooie service en bestek..leuke spelletjes voor zowel binnen als buiten…Ik ben heel erg blij dat ik me dochter, dankzij jou dit mooie feestje heb kunnen geven! Ga hier zeker mee door en heel erg veel succes met alle mooie kisten. En natuurlijk bedankt voor jou openheid en fijne contact! Gr Samantha en lotte

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Samantha, dank voor je enthousiaste verhaal. Heb het graag gedaan en daar doen we het toch voor je zoon of dochter een geweldig memorabel verjaardagsfeestje geven :)!!

 20. Wilma Beugeling schreef:

  Dag Martine,

  Bedankt voor je goede service! We hebben een heel geslaagd soldatenfeestje gehad. Leuk dat er zoveel aankleding en accessoires bij de verkleedspullen zitten! Dat vonden de kinderen echt geweldig! We hebben veel gehad aan het draaiboek met spelletjes en recept voor soldatencakejes. Ook fijn dat we de kist wat eerder op konden halen, heel flexibel allemaal. kortom, echt een aanrader. Hoop er zeker nog een keer gebruik van te maken:-)

  groetjes Wilma

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Fijn om te horen en wellicht tot een volgende keer…..!!

 21. Lisanne schreef:

  Onze dochter werd 7 en had voor haar kinderfeestje het thema “101 Dalmatiërs” gekozen. We hadden een superleuk feestje gehad. Ik had 7 hondjes over de vloer :).
  We hebben veel gehad aan de tips uit het draaiboek, die we vantevoren konden ophalen.
  Daardoor konden we alvast een planning maken voor het feestje!
  De kist met kostuums en attributen o.a. voor de spelletjes waren netjes verzorgd.
  De kinderen vonden het eten uit de hondenvoerbakjes ( op de grond en zonder handen) geweldig!!
  Ze waren allemaal erg enthousiast en de meesten wilden zelf ook een feestje met een verkleedkist.
  Dank je wel Martine!!

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Hoi Lisanne
   Leuk om te horen dat de kinderen het zo leuk vonden :). Dank je wel!!

 22. Sabine schreef:

  Wat heeft Anne (5 jaar) een superleuk zeemeerminnen en haaienfeest gehad, het was leuk te combineren aangezien we 3 jongens en 3 meisjes op het feestje hadden.
  De verkleedkisten zijn goed verzorgd en WAT een draaiboek, van A tot Z staat het beschreven met veel leuke ideeen, zorg dat je op tijd de verkleedkist reserveert zodat je al die leuke ideeen, spelletjes of knutselspulletjes op tijd in huis kunt halen om er een TOPfeest van te maken.
  Het was ook erg leuk dat er genoeg decoratiemateriaal bij zat om de tafel aan te kleden en het huis te versieren.
  Kortom een aanrader!!
  Tot een volgend feestje en bedankt voor de goede en snelle service.

  Lieve groetjes Sabine en Anne

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Dank voor je lieve berichtje en tot volgend jaar!

 23. Petra schreef:

  Super Heksenfeest gehad!
  Mooie spullen om te versieren!
  Alles is tip top verzorgd!
  En een hele blije dochter!
  Een feestje om nooit te vergeten 🙂

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Dank Petra voor je aardige berichtje. En van een blije dochter word ik ook erg blij!! 🙂

 24. Marjolein schreef:

  Hoi martine,

  Na je verhuizing was ik de enige opdracht die je toch nog even aangenomen had. Dat heeft een hele mooie dag opgeleverd voor mijn zoontje huub die zijn vijfde verjaardag vierde. Het werd de mooiste dag van zijn leven zoals hij zelf zei, ook zijn vrienden vonden het een topfeest! Zo’n thema is super. De pakjes, de hoofddoekjes en alles geven de jongens inspiratie om volop los te gaan met piratengedrag! We hadden zwaarden voor ze en een heuse schattentocht doorspekt van spelletjes en opdrachten. Ze deden enthousiast aan alles mee. Echt heel leuk! Prachtig foto materiaal!
  We komen graag nog eens terug! Groeten marjolein

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Dank je Marjolein voor je enthousiaste berichtje. Daar doe je het toch voor…..!!

 25. Lisette schreef:

  Hallo Martine. Wij hebben vandaag een kinderfeestje in thema zeemeerminnen gedaan. Mijn dochter werd vijf jaar. De meiden hebben zich super vermaakt! Leuk verkleed, leuke spelletjes en mooie accessoires! Goed verzorgde verkleedkist en prima ontvangst door en contact met Martine. Een aanrader!
  Groeten, Lisette

 26. Lisa schreef:

  Voor haar eerste kinderfeestje hadden wij een frozen verkleedkist. Wat een succes! Wat hebben de kinderen genoten. Heel fijn, dat er heel veel accessoires bij zaten en super leuke verkleedkleding. Er was voor iedereen wat. Dank je wel Martine, voor de goed zorg!!

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Dag Lisa, veel dank voor je lieve woorden en heel graag gedaan!!

 27. Linda schreef:

  Voor mijn dochters 5e verjaardag een Pippi Langkous feestje gevierd. De verkleedkist was een groot succes: 6 meiden omgetoverd tot echte Pippi’s, compleet met oranje wijduitstaande vlechtjes op hun hoofd. Pappa deed mee als piraat en mama was tante Pastellia. Zelfs meneer Nilsson zat in de doos.
  Het feestdraaiboek is erg handig: heel veel leuke spelletjes ideeën!
  De Pippi-kleurplaten deden het ook goed en niet te vergeten het echte Pippi diploma die ze op het eind kregen natuurlijk.
  Alles goed verzorgd door Martine, wij hopen zeker nog wel eens terug te komen!!!

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Dag Linda, fijn dat het zo’n succes was en zie uit naar een volgende keer!!

 28. Christa schreef:

  Voor mijn dochters 5e verjaardag kozen we voor een onderwater feest met haaien en zeemeerminnen. De kleding was mooi en netjes en het draaiboek een uitkomst met allerlei handige tips en ideeën voor spelletjes binnen het thema. We kregen twee kisten vol accessoires mee: aankleding voor het feestje, de feesttafel en spelletjes. De grote zeepbellen waren een regelrechte hit, lekker ook om een reden te hebben om tijdens het feestje even naar buiten te kunnen en de kinderen lekker te laten rennen. En na afloop van het feestje hop – alles weer terug in de kisten en het was opgeruimd. Ideaal, en de kinderen vonden het fantastisch.

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Christa, wat leuk om te horen dat het zo’n succes was :).

 29. Anna schreef:

  Onze dochter gaf dit weekend haar eerste kinderfeestje, heel spannend dus :). Dankzij de complete Jungle kist en leuke ideeën van de draaiboek maakten we er een super leuke feestje van! Wat een mooie dierenpakken, alle vriendjes en vriendinnetjes vonden ze prachtig en hadden ontzettend veel plezier met dierenspelletjes in een echte jungle omgeving 🙂 Zo’n kist in een echte aanrader. Mijn dochter zei daarna dat we volgend jaar ook een verkleedkist nemen en ging meteen op zoek naar een nieuwe thema 🙂 Dank je wel Martine!

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Gezellig als jullie volgend jaar weer komen…..!!
   Jullie ook veel dank!

 30. Gabi schreef:

  Het was afgelopen december, dat wij het eerste kinderfeestje van ons dochtertje vierden. En wat hebben we een geweldige middag gehad. Onze woonkamer hebben we omgetoverd tot Frozen ijspaleis. De verkleedkist kon niet completer zijn. geweldige service van Martine, goed meegedacht en fijne tips meegekregen. Alleen maar blije kindergezichtjes! Kids en wij waren er helemaal vol van. Martine nogmaals dank en zeker tot een volgende keer. Groetjes, Gabi

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Dank Gabi voor je lieve recensie. Graag gedaan en tot de volgende keer!

 31. Amber van der Aa schreef:

  Op 10 januari het kinderfeestje georganiseerd voor mijn oudste zoon Milan. Voor het eerst hebben we gebruik gemaakt van de Verkleedkist. We hebben gekozen voor het thema peter pan! Wat hebben die kinderen genoten van alle verkleedsessies en de spelletjes die erbij horen in de kist!!
  De verkleedkleren vielen in zo’n grote smaak dat het noodzakelijk was om 3x te wisselen, iedereen wilde het liefste alle pakken aan!! Super geregeld en hele fijne afspraken met Martine kunnen maken!! Kortom: een mega aanrader voor een ieder die een super geslaagd kinderfeestje wil thuis!!!

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Wat leuk om te horen en veel dank voor de foto’s die je gestuurd hebt.

 32. Kim schreef:

  We vierden de 5e verjaardag van onze zoon met een soldaten feestje. Super leuke, complete verkleedkist. De jongens vonden het fantastisch. Veel inspiratie opgedaan met de spelletjes die in het draaiboek stonden. Voor herhaling vatbaar!

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Dank Kim en tot een volgende keer 🙂

 33. Annemiek schreef:

  Het eerste kinderverjaardagfeestje van onze zoon (5 jaar), een heel stoer piratenfeest, was helemaal geslaagd met de mooie piratenpakjes en versieringen door het hele huis heen!!
  Ook de piratenboot-taart (recept uit draaiboek) viel in de smaak bij de heren. Evenals de spelletje die in het draaiboek stonden…..Kortom een aanrader!

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Gelukkig……..dat de heren de piratenboot-taart lekker vonden ;). Dank voor je berichtje.

 34. Diana schreef:

  Wat hebben wij een ontzettend leuk brandweerfeestje gehad dankzij de verkleedkist. Alles zit erin wat je nodig hebt. En heel fijn er zit een draaiboek bij met tips en ideeen wat je kan doen.
  Ik ben zeer tevreden over de verkleedkist. Martine is erg vriendelijk en denkt mee hoe je het feestje kan vieren!!!! In een woord gewoon TOP!!!!

 35. Serina schreef:

  Enthousiast ontvangen met een duidelijke uitleg over het draaiboek. Een uitgebreid verkleedkist. Vele bestanden op de mail ontvangen voor bijvoorbeeld het maken van een uitnodiging. Mijn zoon heeft een leuke eerste kinderfeestje gehad.

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Serina, fijn om te horen! Nogmaals dank 🙂

 36. Menno schreef:

  Zeer veel gemak gehad van de verkleedkist, in ons geval het Barbie-pakket. Vol met roze, paarse en lila kleding + al het benodigde disco materiaal zoals lampen. Helemaal goed! Volgende keer weer.

 37. Carolijn schreef:

  Wat was dit leuk zeg! Ons toverfeeen was een groot succes. De verkleedkleren zijn super mooi. Maar daar stopt het niet. Alles voor tafelaankleding is aanwezig en een boek vol leuke ideeën om te doen. Echt een aanrader! Heel goed geregeld, dankjewel!

 38. Renate schreef:

  Wat een geweldige service! Boordevol leuke ideeën! Onze dochter en haar vriendinnen vonden het prachtig om zich in het echte Arendelle te begeven en zich voor te doen als de echte Anna en Elsa! Zeker voor herhaling vatbaar!!!!

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Dank je wel ik word er verlegen van.

 39. Iris schreef:

  Super leuk om hiermee een feestje te geven, de kist bevat alles wat je nodig hebt en je kunt er ook goed mee improviseren, want met kleine kinderen loopt het nog weleens anders dan gepland. Kortom echt een aanrader!!!

 40. Merel schreef:

  Wat fijn om zo je kinderfeestje voor te bereiden. Erg blij met de kist en de ideeën. Mijn zoon vond het geweldig!

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Je zoon was ook een echte Piet Piraat. Zo schattig!

 41. Mirella Wessel schreef:

  Wat een mooi feestje heeft mijn zoontje gehad ! Een zeer uitgebreid pakket (veel uitgebreider dan jaren eerder bij je collega ) we hebben alle soldaten spellen op speurtocht gedaan en hebben de ouders gebeld dat we extra tijd nodig hadden ! Ze kregen er geen genoeg van en bijna een week later is het nog het gesprek van de dag ! Martine ga zo door , je hebt hart voor wat je doet en wij komen zeker nog eens terug !

  Mirella

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Dank je wel Mirella en tot een volgende keer!

 42. Naomi schreef:

  Wauw, wat een top verkleedkist! Hele huis omgebouwd tot piratenschip. Bijna iedereen verkleed. Ontzettend veel lol gehad met de spelletjes en de papegaai. Zelf nog een boek voorgelezen van Hennie de heks en de piraten. Zeer geslaagd feest en een moe maar zeer tevreden zoon van 5. Bedankt! En waarschijnlijk tot volgend jaar!

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Wat een enthousiasme, geweldig!

 43. Aukje schreef:

  Zaterdag was het eerste kinderfeestje van mijn zoon, hij werd 4. Met een klein clubje kinderen de brandweerkist uitgeprobeerd. Wat vonden ze het leuk! Ladder beklimmen, balletjes schieten met brandblussers en een parcourtje in de tuin. Een brandweerspeeltentje hadden we zelf nog. Een heel geslaagd eerste feestje!

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Leuk om te horen Aukje. Nogmaals dank voor de leuke foto!

 44. Roos schreef:

  Onlangs op donderdag 30-3-17 werd onze dochter Indy 6 jaar en haar wens was een elfjes feest en dat hebben we geweten , dank je wel Martine voor de verkleedkist met de prachtige pakjes mooie aankleding en de bijbehorende accessoires. Indy en haar vriendinnen vonden het geweldig en hebben genoten en het zag er prachtig uit kortom een succes en dat moet ook gezegd worden,alles was top geregeld en Martine je bent super hartelijk. Veel liefs Indy , Erik en Roos

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Dank je wel, wat een lieve woorden. Heb het heel graag gedaan.

 45. Marieke schreef:

  Voor ons zoontje van 5 een ‘boeven’ feestje georganiseerd, een succes! Vooral het ‘bommetje’ gooien vonden ze erg leuk. De kist en het draaiboek zijn erg handig en compleet. We hebben er zelf onze eigen draai aan gegeven door eigen spelletjes toe te voegen zoals een verjaardagsbingo.

 46. Inez schreef:

  Mijn zoontje werd 6 en gaf een cowboy en indianen feestje. De stoere kleren en accessoires uit de verkleedkist maakten het onvergetelijk. Met een speurtocht waarbij ze de goudstaven en de indianenvlag moesten zoeken, het knutselen van een dreamcatcher met stokken uit het bos en een echt kampvuur met marshmellows, was het een supergezellige middag in het wilde westen!

  1. Martine Ter Burg schreef:

   De foto’s zijn wel het bewijs. Wat ziet het er gezellig uit allemaal. Dank Inez!

 47. Marja schreef:

  Wat een leuk kinderfeestje! De soldatenkist was een groot succes! Alle kinderen hadden een uniform aan en het draaiboek was erg handig! We hebben ervan genoten samen met de kinderen!

 48. Petra Pelle-Jansen schreef:

  Eind november heeft mijn dochter voor haar 5e verjaardag een echt Prinsessen feest gegeven. Wat een succes was dat. De vriendinnetjes hebben het er nog steeds over. Martine hartstikke bedankt voor het meedenken voor dit feest.
  In februari zie je me weer. Dan wilt mijn zoon het wild western feest voor zijn 8e verjaardag. Ga nog jaren door met deze verkleedkisten! Groetjes. Petra

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Graag gedaan Petra en tot in februari 🙂

 49. Riëtte schreef:

  Op 7 december is onze dochter 7 geworden. Voor haar kinderfeestje hebben we de goochelkist gehuurd. Wat een feest! Met 7 vriendinnetjes lekker verkleden met o.a. een goochelkostuum, cape, hoge hoed en een toverstaf. Met goocheltrucs, kleurplaten en een draaiboek met leuke spelletjes hebben we ons goed vermaakt. En als klap op de vuurpijl hebben de meiden, voor de papa’s en mama’s, nog een goochelshow gegeven. Het was een erg gezellige middag.

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Super dat jullie zo’n gezellige goochelmiddag hadden. Dank voor de leuke foto!

 50. Susanne van Beek schreef:

  Hoi Martine,

  Mijn dochter heeft een hartstikke leuke jungleparty gehad mede dankzij de leuke verkleedkleding en gave spulletjes van de Verkleedkist! Zowel de jongens als de meiden op het feestje waren enthousiast.
  De leuke tips voor spelletjes en lekkernijen uit het draaiboek kwamen goed van pas.
  We komen zeker nog eens terug!

  Groetjes Susanne

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Tot de volgende keer, leuk!

 51. Julia schreef:

  Hoi Martine,
  twee dagen geleden een “barbie`s chique theepartij- feest” voor mijn dochter (6) gegeven. Het was een heel gezellig, leuk feestje. wat hadden de dames plezier met jurken en de kettingen en armbanden. mijn dochter was heel tevreden en blij. dank.
  vooral ook leuk om te zien met hoeveel plezier en vriendelijkheid je de verkleedist mee geeft en ook met heel veel tipps voor een superleuk feestje.
  Graag tot de volgende keer,
  Julia

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Dank Julia voor je lieve woorden.
   Heb het met veel plezier gedaan en inderdaad ik heb er ook veel plezier in :). Hoop tot een volgende keer en veel groeten aan je dochter

 52. Esmee schreef:

  Wat een super piratenfeestje heeft mijn zoon gehad! De Kids waren helemaal in hun rol met alle mooie kleding en spullen! Erg leuk!!!!

 53. Susanne R. schreef:

  Afgelopen weekend erg geslaagd onderwater-feestje gehad! Met mooie pakken voor zeemeerminnen, haaien en zelfs Koning Neptunus. Mede dankzij de leuke decoratie-spullen die in de kist zaten, hebben we de kamer om kunnen toveren tot een echte onderwaterwereld. Alles was erg goed verzorgd. Ik kom vast nog eens terug!

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Dank je wel Susanne, het is ook echt een leuk zomer thema.

 54. Susanne schreef:

  Vorige week hebben wij een elfenfeestje gehad. Wat zagen de kinderen en schattig uit in de leuke kleren uit de kist. Zeker voor herhaling vatbaar!

 55. Saida schreef:

  Wat een lieve vrouw Martine. Alles volgens afspraak geleverd. De kinderen hebben zo’n plezier gehad. Ik had thema circus en ze kregen er geen genoeg van. .

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Het is ook een leuke kist met veel accessoires erin zodat ze als echte jongleurs, koorddanseressen, acrobaten, wilde dieren, goochelaar etc kunnen optreden.

 56. Marcia schreef:

  De verkleedkist draagt zeker bij aan een heel leuk feestje! De inhoud is heel compleet, schoon, netjes en met genoeg keuze voor iedereen! Daarnaast nog heel veel aanvullende spulletjes voor een geslaagd feestje!
  Het draaiboek bevat veel leuke tips! Ik ben me alweer aan het orienteren op de volgende kist 🙂

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Marcia, ben benieuwd welke kist je de volgende keer neemt. Dank voor je leuke foto’s.

 57. Jelle Horjus schreef:

  De Dino-verkleedkist was zeer compleet en de sleutel tot een geslaagd feestje. Samen met de handleiding en de digitale bestanden was de organisatie van het Dino-feestje een fluitje van een cent. Het leuke van een ‘verkleedkist’ vind ik dat het een ideale middenweg biedt tussen ‘alles zelf doen’ (lastig in ons drukke gezinsbestaan) en ‘alles uit handen geven’ (voelt ergens ook wel armoedig). Je kunt de handleiding helemaal volgen en zelf nog van alles veranderen. Zo heb je toch het gevoel dat je je kind een heel persoonlijk feest hebt gegeven. Een beetje van mezelf en een beetje van Maggi, zullen we maar zeggen…

  Jelle Horjus
  vader van Michael

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Zo is het ook Jelle. Als je veel tijd hebt kun je veel zelf doen en als je weinig tijd hebt help ik graag een handje :).

 58. Marin schreef:

  Frozen kist voor onze dochter van 5, wat een feest! Mooie kleding en heel veel leuke ideeën voor een super feestje. De meiden waren allemaal heel erg enthousiast, vooral over het sneeuwpop maken met toiletpapier (en het sneeuw gevecht wat daarna spontaan ontstond ).

 59. Laura schreef:

  We hebben een erg geslaagd Frozen feest gehad voor mijn dochter van 6 jaar. De kleding is erg mooi en compleet. Het draaiboek en de accessoires die er bij geleverd worden maken het feestje nog completer. Placemats, sterrenkaarsen, lichtgevende sneeuwbollen, taartversiering, schalen, kroontjes, Elza en Olaf knuffel en niet te vergeten de opblaasbare Olaf!
  Dankzij een tip van een andere bezoeker van deze site hebben ook wij de papa versierd als verschrikkelijke sneeuwman. Ook daarna gaf het wc papier nog veel speelplezier…..
  Martine, bedankt voor alles!

 60. Inge schreef:

  Paar weken geleden een Frozen feestje gehad voor mijn dochter die 6 was geworden. 8 meisjes die trots verkleed waren als Anna en Elsa, met jurkjes van supermooie kwaliteit! In de kist zaten heel veel spelideeën, en leuke versieringen. Draaiboek ontvangen via de mail met nog meer ideeën en sjablonen etc. Zelf nog wat creatieve ideeën toegevoegd zoals glitterbollen maken van Anna of Elsa, aankleding van de tafel en kamer met “sneeuw” etc, Frozen muziek via spotify, en poffertjes met ” sneeuw”, en het was een super geslaagd feestje! Martine heeft alles prima verzorgd en goed georganiseerd. Echt een aanrader om via de verkleedkist een droomfeestje voor elkaar te krijgen.

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Dank je wel Inge voor je recensie. Altijd leuk om te horen dat een feestje geslaagd was. Nogmaals dank en wellicht tot ziens!

 61. Daphne schreef:

  Vorige week het feestje van mijn dochter gevierd. Wij hadden de prinsessenkist. Het draaiboek is leuk en handig en ook de kleding ziet er goed uit. Er zaten nog extra tasjes bij en een kroontje voor iedereen. De meisjes voelden zich echte prinsesjes. Goed verzorgd dus en ook een heel compleet pakket. Het was dan ook een geslaagd feestje.

 62. Jantien schreef:

  Bij de verkleedkist hebben we de piratenkist gehuurd. Dankzij het draaiboek allerlei leuke, spannende en afwisselende activiteiten gedaan. De kleding was meer dan compleet en schoon! De jongens dronken piratenbier en vonden echte goudstaven 🙂

 63. Miranda schreef:

  Afgelopen weekend een last minute een verkleedkist “Heksen” geregeld bij Verkleedkist Arnhem. We hebben een super leuk feestje gehad. Leuke spullen om het feestje mee aan te kleden, mooie verkleedjurken en voor de “enige” jongen een mooi tovernaarspak. Volgend jaar zeker weer.

 64. Berit schreef:

  De Frozen verkleedkist was een groot succes. Heel veel tips vooraf gekregen, een zeer compleet draaiboek, mooie en kwalitatief goede verkleedkleren en 1001 accessoires om de feestkamer om te toveren tot een echte Frozen-omgeving. Het hoogtepunt van het feest? Papa omtoveren tot het verschrikkelijke sneeuwmonster door hem van onder tot boven in te wikkelen in wc-papier. Dikke pret!

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Papa als verschrikkelijke sneeuwmonster had ik graag willen zien. Dank Berit voor je lovende woorden :))

 65. Nadine schreef:

  Frozen feestje voor onze dochter van 5! Was heel geslaagd en een echte aanrader!!!

 66. Anja de Ruiter schreef:

  Mijn zoon Jurgen is 7 jaar geworden en wilde heel graag een dino feestje geven. De kinderen hebben genoten en hebben een hele leuke/ gezellige middag gehad. We hebben geprobeerd om een echte dino tand te maken en dat vonden ze heel stoer.
  Verder leuke dino spullen in de kist, waaronder vele dino’s om ook gewoon mee te spelen en klossen om op te lopen en een touw voor buiten waardoor we alle dino’s bij elkaar konden houden, zonder dat ze ergens anders naartoe gingen. Want deze dino’s waren erg enthousiast. Ze gingen klimmen en klauteren en de kinderen gaven aan een hele gezellige middag gehad te hebben.

  Kortom: een geslaagd feestje dankzij alle leuke adviezen van Martine en het geweldige draaiboek wat er bij zat.
  Zeker voor herhaling vatbaar!!

  Groet,
  Anja de Ruiter

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Dank Anja en hoop je zeker weer een keer terug te zien. Dikke knuffel voor alle Dino’s!

 67. Olga schreef:

  Onze dochter werd 8 in de herfstvakantie. Ze wilde graag een circusfeest geven met alles erop en eraan. Dus verkleden, schminken, optreden, etc.
  De verkleedkleding die in de verkleedkist zat was erg mooi en netjes. Goede kwaliteit. Er was voor elk kind een leuke set. En zelfs een extra set zodat elk kind een keuze had.
  Er zaten ook prachtige attributen bij, zoals een slang in een mand, een microfoon, een hoge hoed met konijn, jongleerspullen, hoepels met ‘vuur’ en nog veel meer.
  De kinderen kwamen direct in hun rol door de kleding. In het feestdraaiboek stonden allerlei circusspelletjes. Fijn om als leidraad te gebruiken.
  Ze hadden ontzettend veel plezier in het voorbereiden van hun optreden. Ook de ouders waren na afloop heel enthousiast.
  Kortom, het feestje was een groot succes, mede dankzij de verkleedkist! Echt een aanrader!!

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Dank Olga voor je leuke foto’s, het plezier straalt ervan af. Heel leuk om te zien!

 68. Danielle Raasing schreef:

  Voor onze zoon Max van 5 hebben we een ridderfeest gegeven.
  Hij en al zijn vriendjes vonden het helemaal geweldig, de kleding maakte de sfeer helemaal compleet!!

  Ook de spelletjes uit het draaiboek vonden ze erg leuk, misschien nog een leuke tip om bij het bellenblazen een zwaard te gebruiken om zo de bellen kapot te maken. (zou dit dan wel buiten doen..) Voelen ze zich helemaal een echte ridder.

  Het ridderdiploma aan het einde van de dag was een groot succes!!!

  Al met al kunnen we het iedereen aanbevelen om een verkleedkist te huren, bedankt!

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Graag gedaan Danielle en inderdaad met zwaarden wel voorzichtig zijn want voordat je het weet……. ;))

 69. Kristel van de Kamp schreef:

  we hebben gisteren een geweldig onderwaterfeestje gehad.
  Het leukste kinderfeestje ooit volgens Fenne.
  Dank je wel!!

  Misschien nog een tip, in het draaiboek een soort indicatie van hoe lang spelletjes duren of hoeveel spelletjes haalbaar zijn voor een middag. Is soms toch lastig in te schatten.

  Groeten Kristel

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Beste Kristel, in het blog ” Weetjes voor Kinderfeestjes ” staan wellicht wat bruikbare tips voor je!
   Prachtig compliment van je dochter.

 70. Sasja schreef:

  Zeemeerminnenfeestje voor mijn dochter die 6 werd georganiseerd met de verkleedkist. Erg succesvol. Mooie pakjes en een uitgebreid draaiboek met leuke ideeën waardoor je het feestje zo groots kan maken als je zelf wilt. Leuk om te zien hoe de kleine meisjes fantasiewereld geopend wordt zodra ze zich verkleed hebben. Dank Martine!

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Graag gedaan Sasja, leuk je ontmoet te hebben.

 71. Mechteld schreef:

  Hoi Martine,

  Als jongetjes van vijf jaar na twee weken nog praten over het brandweerfeestje dan snap je wel dat het een groot succes was! We hebben hier genoten van de voorpret met het draaiboek, het versieren en alvast spelen met de megafoon en het zwaailicht.. De feest middag zelf was onvergetelijk! De brandweerkist is perfect verzorgd en met het draaiboek in de hand vol tips en heel veel leuke knutsels e.d. Zo’n eerste feestje organiseren is zo een stuk minder ingewikkeld.
  Bedankt voor de goede zorgen!!

  Groetjes Mechteld en ook van brandweer commandant Jesper

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Graag gedaan, maar ook mede door jou enthousiasme is het een onvergetelijk feestje geworden :))

 72. Petra schreef:

  Wat hebben wij een super middag gehad! Thema kist Circus! Je kon t zo gek niet bedenken of t zat wel in de kist van kleding tot attributen! De kinderen vonden het geweldig! Ze hebben een voorstelling van 20minuten in elkaar gezet :-). De levering was super, zelfs op t laatste moment nog een grote verandering van costums gekregen omdat dochter lief het toch graag anders wou. Echt TOP!! Een echte aanrader! Bedankt! !

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Dank, dank voor deze lieve woorden. Heb het graag gedaan en wat leuk dat het zo’n succes was.

 73. Melissa schreef:

  Hoi,
  Het Heksen/Tovenaarsfeestje is helemaal geslaagd! De kinderen hebben genoten en gingen voldaan weer naar huis! Kleine kinderen van vier jaar kunnen het te spannend vinden, hebben even tijd nodig om te wennen aan al dat gegriezel. Wij hadden twee meisjes die gingen huilen zo spannend vonden ze het, mama erbij geweest en na een tijdje ging het helemaal goed gelukkig. en uiteindelijk wilde ze als laatste naar huis mooi hè!

 74. Hanneke schreef:

  1001 nacht….
  Ontzettend mooi sprookje gevierd voor ons 6 jarige meisje! De gehele woonkamer omgebouwd tot het paleis van de Sultan, waar de 10 kleine gasten via een mystieke entree van aluminiumfolie slierten:) naar binnen traden. Muziek van Fata Morgana op de achtergrond en begonnen met een heus prinsessen-welkomst-drankje met suikerrandje. Na cadeautjes, petit fourtjes en veel meer lekkers verkleed en gedanst. Ook het ‘kameeltje prik’ en spiegeltjes knutselen viel zowel bij de sultans als de prinsessen in de smaak!
  Genoten….

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Dit is ook een mooie verkleedkist al zeg ik het zelf ;))
   Top dat jullie zo genoten hebben.

 75. Julie Oostenrijk schreef:

  Flore vond haar ridders en prinsessenfeest geweldig! Er zaten veel versierartikelen in de verkleedkist en met behulp van het draaiboek hebben we ons eigen draaiboek gemaakt. We hadden ons huis omgetoverd als een kasteel met buiten een zelf aangeschafte rode loper. De poort ging op 1 augustus om 13:00 uur open. De tafel, waar in totaal 8 kindjes aan zaten, zag er geweldig uit. Het in het draaiboek beschreven cadeauspel was met enige aanpassing een succes. Daarna hebben de meiden als echte Prinsessen over de rode loper gelopen. Een echte prinses moet dat kunnen

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Geweldig die kleine meisjes over de rode loper. Dank voor je recensie.:))

 76. Anneke schreef:

  Wauw een echt brandweermannenfeest! En wat een feest voor ons om te zien, die jongetjes in mooie brandweerpakken. Ze hebben genoten van de leuke spelletjes en waren heel trots op hun brandweermannendiploma.

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Op het behaalde brandweerdiploma mag je zeker trots zijn want daar moet je wel hard voor werken 😉
   Dank nogmaals en ik hoop tot een volgende keer.

 77. Manja schreef:

  Wat een super leuke kist van Barbies chique theepartijtje! Wat zaten er veel mooie jurken/broeken bij en enorm veel brillen/petjes/sjaals enz. De meiden hebben zich enorm vermaakt, zeker voor herhaling vatbaar!

  1. Martine Ter Burg schreef:

   De foto’s zien er fantastisch uit. Dank daarvoor en ik hoop tot een volgende keer.

 78. silvia schreef:

  Hallo, mijn dochter heeft een ontzettend leuk prinsessenfeest gehad. De jurken zijn erg mooi. De meiden voelden zich echt prinsessen. Het draaiboek is ook erg handig. Er staan veel tips en ideeën en spelletjes in met als thema prinsessen. Via de mail krijg je nog allerlei voorbeelden, kleurplaten, enz. Als ouder hoef je dus alleen maar uit te zoeken wat je wilt doen, erg handig. Martine denkt goed mee en had voor mijn dochter nog een extra soort cape erin gedaan, zodat mijn dochter leek op Elsa van Frozen. Kortom voor een leuk verkleed feestje moet jij bij de verkleedkist zijn. Groetjes Silvia

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Dank nog voor de mooie foto Silvia. Het zijn echt prachtige prinsesjes 🙂

 79. Anne schreef:

  Een echte aanrader! Wij hebben onlangs een geweldig Brandweermannenfeestje gevierd met onze zoon van 7 en zijn vriendjes, mede dankzij ‘De Verkleedkist’! @ Martine Ter Burg: veel succes met je leuke bedrijfje. Maar met jouw enthousiasme gaat dat vast en zeker een succes worden

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Dank je Anne, en ik doe het ook met veel plezier!

 80. Samantha schreef:

  Dank je wel Martine @ verkleedkist Arnhem voor een mooie prinsessen feest. Het was zeer geslaagd. Groeten uit Zeist familie Karijodimedjo

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Graag gedaan Samantha.

 81. Cindy schreef:

  Martine, heel erg bedankt voor de goede zorgen!! Het piratenfeest was zeer geslaagd. De accessoires in de kist zijn trouwens ontzettend leuk. Wellicht tot volgend jaar.

 82. Jolien schreef:

  Wat een superfeest was het. Grote complimenten voor de leuke junglekist. Hele leuke kleren, knuffels, goed en duidelijk draaiboek en fijne bijlagen die je heel goed kan gebruiken. Een echte aanrader!

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Jolien, dank voor je berichtje in het gastenboek. Wat is het toch steeds weer leuk die enthousiaste verhalen te horen,

 83. Ingeborg schreef:

  Geweldige piratendag gehad. Martine de kist was super!!
  Super leuke en handige tips in het draaiboek.
  Martine heel erg bedankt.
  Gr Ruben en Ingeborg

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Heel graag gedaan Inge en dank voor je foto’s van het Piratenfeest.

 84. Ilse schreef:

  Voor de zevende verjaardag van onze dochter, 1ste klas Efteling fan, hebben wij de sprookjes kist gehuurd. Dit na een eerste hartelijke ontvangst bij Martine thuis waar we een en ander konden zien en voorspreken.
  Heel veel kan en wordt makkelijk door Martine aangepast.

  Daarna voor het feest een volle kist opgehaald met veel leuke verkleedkleding en uiteraard bij het thema passend spel en decoratiemateriaal.

  In het draaiboek staan tips en spelideeën om het feestje compleet en gemakkelijk te maken. Onze dochter en haar verjaardagsgasten hebben een super leuk sprookjes feest gevierd!

  Martine dank voor je zorgvuldigheid en aandacht.

  groet fam. Heemsbergen

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Heel graag gedaan en ik hoop tot een volgende keer.

 85. Marthe schreef:

  De verkleedkist Arnhem heeft keuze uit ontzettend veel thema’s. Martine blinkt wat mij betreft uit in flexibiliteit (draaiboek aanpassen aan jongens/meisjes, extra spulletjes in de kist om het feestje nog completer te maken, flexibel in tijd/locatie mbt ophalen en terugbrengen verkleedkist) en klantgerichtheid. De verkleedkisten zijn van goede kwaliteit en zeer uitgebreid! Materiaal voor decoratie en spelletjes moeten wel zelf nog aangeschaft worden. Ideeën hiervoor staan uitgebreid beschreven in het draaiboek.

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Dank Marthe voor je berichtje.

 86. Nellie schreef:

  We hebben enorm genoten van het cowboy- en indianenfeest voor onze dochter van 9. De verkleedkleren waren superleuk en netjes. Leuk dat er wat extra indianentooien en cowboyhoeden in het krat zaten. Zo konden de kleine broertjes en pa en ma ook in stijl gekleed gaan. De spelletjes uit het draaiboek waren ook een succes, zoals de speurtocht naar goudklompjes. Onze dochter en haar vriendinnen en vrienden heeft “een superleuk feestje” gehad. En daar gaat het om!

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Fijn om te horen Nellie.

 87. Melanie schreef:

  Een ridder en prinsessenfeest. Leuke, uitgebreide box met handig draaiboek.
  Kinderen vonden het geweldig! Ook aan de grote mensen wordt gedacht.

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Natuurlijk wordt er ook aan de grote mensen gedacht ;)). Gemak dient de mens toch?

 88. Caroline schreef:

  Voor de 6e verjaardag van mijn dochter de Barbie’s chique theepartijtje kist gehuurd. Twee volle kisten meegekregen met heel veel leuke verkleedkleding en vooral hele leuke accessoires!
  In het draaiboek staan leuke ideeën om de middag helemaal af te maken. Mijn dochter en haar vriendinnen hebben een geweldige middag gehad!!
  Zeker voor herhaling vatbaar!
  Groeten,
  Caroline

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Dank Caroline, dit is inderdaad een themakist waar de kinderen helemaal los kunnen gaan. Een echte modeshow en discoparty, compleet met discobollen en disco-projector.

 89. Simone schreef:

  Superleuk Japans feestje voor mijn dochter van 9 georganiseerd dankzij de verkleedkist. Was helemaal top echt een aanrader.

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Dank Simone, het is ook een erg leuk thema voor de wat oudere meisjes en jongens.

 90. Corrien schreef:

  Prachtige pakken, leuke tips. Echt een aanrader voor een geslaagd kinderfeestje!

 91. Marla schreef:

  Echt super de verkleedkist! Wij hadden het boevenfeest en de kinderen vonden het fantastisch en de verkleedkist en de service van Martine was top!! Zeker een aanrader.

 92. Sabrina schreef:

  Als gelukkige winnaar van de facebook actie won ik voor mijn zoon Sebastiaan een Onderwaterfeest! !!
  wat hebben we een geweldige dag gehad!! De jongens en meisjes zo leuk verkleed! Leuke spelletjes. ..de versiering was top en alles liep op rolletjes!
  Ik ben je erg dankbaar!

  groetjes Sabrina

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Het was je gegund. Fijn dat het zo’n succes was.

 93. Didi isis Schlundt Bodien schreef:

  Hoi Martine,

  Afgelopen weekend heeft onze oudste zoon van 6 jaar een onvergetelijk Peter Pan feest beleefd met zijn vriendjes. De kindjes zaten helemaal in hun rol als peterpan tinkerbel kapitein haak de piraatjes en indiaantjes.. Erg leuk om te zien.. Bedankt voor alle tips en weetjes. We hebben er veel aan gehad…

  Wellicht tot een volgende keer,

  Met vriendelijke groet

  Danny& Didi

 94. Marita schreef:

  Het “Barbie’s chique theepartijtje” was een groot succes. Mijn 7-jarige dochter en haar vriendinnen hebben zich helemaal uitgeleefd op de modeshow. Heerlijk veel jurken, petten, sjaals, kettingen etc. De kist is zeer compleet evenals de handleiding. Leuke tips voor spelletjes en alles wat nodig is voor een top feest! Bedankt!

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Graag gedaan en wat fijn dat het zo’n groot succes was. Daar doen we het toch voor! :))

 95. Karin Barry schreef:

  Hoi Martine,
  Voor de 5e verjaardag van ons zoontje Saidou hebben we een heksen/tovenaars feest gegeven. Dankzij jou is het een superfeest geworden. De kinderen waren helemaal enthousiast en praten er nu nog over. Alles was tip top verzorgt. Van kleding tot accessoires en de decoratie. Leuk is dat je alles met veel enthousiasme verzorgt. Heel erg bedankt. Volgend jaar komen we zeker weer.

 96. Kim schreef:

  Wij hebben een super leuk brandweerfeest kunnen organiseren voor jongens en meisjes. We hadden heel veel aan de verkleedkleren, attributen en het draaiboek.
  Mooie prijs per kind en toch het feestje thuis kunnen houden.
  Mijn zoon kijkt terug op zijn super leuke verjaardagsfeest!

 97. Paulien schreef:

  Wij hebben voor het verjaardagsfeestje van onze zoon die 5 werd, de piratenkist gehuurd. De jongens vonden het superleuk! Bedankt voor de goede service!

 98. Anne-Marie schreef:

  Met veel plezier hebben wij voor onze 5 jarige dochter de verkleedkist ‘ Elfen’ gehuurd. We hebben een gezellig en ontspannen kinderfeestje gehad.

 99. Erica Robbertsen schreef:

  Het is al even geleden dat onze dochter haar prinsessen feestje heeft gehad. Maar wat was het geweldig leuk. Voor mij was het instructieboek ook een uitkomst gezien ik niet zo crea bea ben.

 100. Marieke schreef:

  Ook mijn dochter (5) kan terugkijken op een superleuk kinderfeestje. Thema=zeemeerminnen. Samen met haar 5 beste vriendinnetjes een hele ochtend knutselen, spelletjes doen, verkleden en natuurlijk ging iedereen met een echt zeemeermindiploma naar huis, gekregen uit handen van koning Neptunes (leuk dat die outfit er ook bij zat!). Met de themakist is een leuk kinderfeestje in elkaar zetten peanuts. Dankzij een goede voorbereiding hebben papa en mama ook genoten van de 6 blije meiden! Dit gaan we zeker nog een keer herhalen.

 101. Caterina Staltari schreef:

  Mijn dochter (7 jaar) heeft een geweldig verjaardagsfeestje gehad dankzij de verkleedkist. Thema: prinsessen. De meisjes (7 in totaal) waren dolblij bij het zien van de mooie jurken, inclusief kroontjes en tasjes. Na het schminken zijn we begonnen met de spelletjes en knutsel-ideetjes uit het bijgeleverde draaiboek. Het kussen van de (papieren) kikker met een dikke laag lippenstift op was een van de favorieten!
  We kwamen zelfs tijd tekort om alle spelletjes te kunnen doen. Aan het eind kregen alle meisjes hun prinsessendiploma.
  Mijn dochter was dolgelukkig en vond het de mooiste dag ooit!
  Bedankt Martine!

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Geweldig toch dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan hun mooiste dag ooit ;))
   Graag gedaan Caterina.

 102. Nathanya Sandelowsky schreef:

  Mijn zoon heeft een geweldig kinderfeestje gehad met dank aan de verkleedkist.
  Thema was: clowns en circus.
  Er zat een goed draaiboek bij en ontzettend leuke spullen waar de kinderen mee konden spelen.
  De uitnodiging was gemaakt van een circustent die Martine per mail had toegezonden net als allerlei andere documenten, zoals kleurplaten en puzzelopdrachten.

  Tijd tekort dus en kinderen hadden plezier voor tien.
  Een van de kinderen zei: dit was het leukste kinderfeestje ooit! Dus een groot compliment!
  Bedankt Martine.

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Dank je Nathanya en inderdaad dat is een groot compliment.Ik heb het graag gedaan.

 103. Wendy van Lith schreef:

  Hoi Martine,

  Dank voor de goede service en het meedenken met ons piratenfeestje. Het was een enorm succes. De jongens vonden het geweldig. Met prachtige piratenkleren, een piratenvlag en heel veel handige tips uit het draaiboek. Ideaal, ook voor papa’s en mama’s die creatief gezien niet uitblinken ;).

  De piraten hebben genoten en wij dus ook.

  Heel veel dank en tot het volgende feestje!

  Groeten,

  Wendy

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Dank Wendy en fijn dat het zo’n succes was. Zie je graag weer een volgende keer.

 104. Nadine schreef:

  Het eerste kinderfeestje van onze middelste!
  Mats vierde zijn 5 verjaardag in brandweerstijl met 5 vriendjes! Wat hebben ze genoten als echte brandweermannen!
  En wat was het voor ons makkelijk om zo een feestje te vieren! 2 weken van te voren het draaiboek in ontvangst genomen, heerlijk doorgelezen en fantaseren hoe het feestje eruit zou moeten komen te zien.
  2 dagen van te voren de goedgevulde kist opgehaald, wat een feest bij het zien van de brandweerpakken!

  Martine bedankt voor je enthousiasme! Je zult ons volgend jaar vast weer terug zien, maar dan voor een meiden thema, want dan mag ons kleine meisje haar eerste kinderfeestje vieren!

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Dank je Nadine en tot volgend jaar.

 105. Eline schreef:

  Wij hebben een super eerste-keer-kinderfeestje gehad met gróte dank aan de Verkleedskist Arnhem! Echt alles was al in kannen en kruiken, alleen jammer dat de Martine niet zelf nog mee kwam 😉 . Echt fluitje van een cent; thema uitkiezen ( ik had spijt dat ik al een Prinsesenfeest had beloofd want er zaten zulke leuke thema’s bij), draaiboek en kist ophalen, doorlezen en uitvoeren. Wij waren er enorm mee geholpen en ik ben heel erg blij dit ontdekt te hebben. Aan het enthousiasme van Martine ligt het zeker niet, die gaat flink doorstomen met dit project, let op mijn woorden. Doen hoor, dit! Bedankt en tot volgend jaar!
  Groetjes, Eline

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Dank je wel Eline en ik zie je graag terug volgend jaar!!

 106. Sandra schreef:

  We hebben voor het feestje van mijn dochter gekozen voor het bruidjes thema. De kleding is prachtig! Zowel voor meisjes als jongens. Ook het bijgeleverde draaiboek is goed verzorgd en staat boordevol ideeën m.b.t. De invulling van het feestje, van traktaties tot versiering. Fijn is ook dat je de kleding niet zelf hoeft te wassen.
  Martine is een enthousiaste dame die met de verkleedkist alle ingrediënten levert voor een geslaagd feestje! Ik raad iedereen, die een leuk kinderfeestje wil vieren, aan om deze site te bekijken!

 107. Hilde Machtelinckx schreef:

  Wij hadden een verjaardagsfeestje van mijn dochtertje die 8 jaar werd. Zij was het bruidje en er was natuurlijk ook een bruidegom. De rest van de kinderen waren allemaal verschillende karaktertjes. Het thema was carnaval en dat sprak tot de grootste verbeelding. Zodra de kinderen verkleed waren ontstond er spontaan een heel toneelstuk. Het was een regenachtige dag maar dat waren we volledig vergeten. Ze waren ook nog geschminkt wat hun karakterrol nog eens versterkte. Het was een onvergetelijke dag !!! Martine Dank je wel hiervoor! Groetjes Hilde

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Hilde, wat was het leuk om je enthousiaste verhaal te horen over het zo geslaagde carnavalsfeestje dat ik het gewoon jammer vond dat ik er zelf niet bij was geweest. Had dit graag willen aanschouwen. Nogmaals dank!

 108. tina schreef:

  Hoi Martine, Je website ziet er super uit. Heel veel succes met alle reserveringen. Go girl. Liefs, tina

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Lieve Tina, dank ben er ook heel blij mee.

 109. Maaike schreef:

  Wat heeft onze zoon genoten van zijn piratenfeest!!!! Hij werd 5 jaar en had 5 kindjes uitgenodigd. Onze hele woonkamer/keuken was omgetoverd tot een heus piratennest inclusief piratenschip (tafel voorzien van donker zeil met patrijspoorten, mast, etc…), zwart net aan het plafond met zwarte en rode ballonnen, gouden munten overal, etc. Op de voordeur hingen 6 papieren piratenborden waarbij het binnendeel was vervangen door een foto van de piraatjes. Zo werden ze al bij de voordeur welkom geheten. Na het eten van de (piraten)taart werden alle 6 de jongens omgetoverd tot heuse piraten. Door alle accessoires zaten ze ook meteen in die rol, erg leuk om te zien! Met behulp van het uitgebreide draaiboek dat we tijdig ontvingen en de info die we aangevuld kregen via mail, hadden we leuke spelletjes voorbereid (haai happen, kanonskogels gooien, roeien, etc…) en natuurlijk een piratenschat verstopt die ze na het vinden van de schatkaart moesten zoeken.

  Martine, super bedankt voor al je enthousiasme en natuurlijk vooral ook voor de compleet aangeleverde informatie en kist met kleding, accessoires, etc. De piraten zagen er prachtig uit (zie foto’s op de website) en ze hadden een geweldige middag (en wij dus ook ;-)) !!
  Groetjes
  Maaike

  1. Martine Ter Burg schreef:

   Dank Maaike voor je lieve woorden en ik heb het heel graag gedaan!

Geef een reactie