Gastenboek


Monique  Hoi Martine onze zoon heeft gisteren een super brandweerfeestje gehad! Hij is 5 jaar geworden en er kwamen 4 vriendjes bij onze brandweerschool. Ze hebben met veel plezier meegedaan met alle spellen en vol enthousiasme geblust. Ze hebben allemaal hun brandweerdiploma gehaald. Bedankt voor de leuke verkleedkist met accessoires en een heel handig draaiboek!
mei 15, 2021 - 10:51 AM

Maik Keijzer  Wij hebben 13 Maart een piraten feest gehad! Ons zoontje werd 5, en had 4 vriendjes op bezoek. Zij zijn als piraat door de wijk gegaan, en hebben leuke spelletjes gedaan. Enorm geïnspireerd door het door de verkleedkist verstrekte draaiboek! Leuke accessoires, leuke attributen en documenten om de dag compleet te maken. Het was een feestje!
maart 24, 2021 - 8:02 AM

Anita  Wat een geweldig junglefeest heeft mijn dochtertje gehad! De kinderen vonden het super. De kisten waren erg goed gevuld, mooie aankleding en leuke spellen. Ook het draaiboek was zeer compleet. We hebben er een selectie uit gedaan. Dank je wel voor de goede service, Martine. Groet, Anita
december 2, 2020 - 7:16 PM

Marleen  Hoi Martine, we hebben hier een zeer geslaagd onderwater kinderfeest gehad! Mijn zoon (5 jaar geworden) koos zelf het thema, haaien voor de jongens en zeemeerminnen voor de meiden! De kinderen genoten ervan! En de volgende dag kregen we leuke reacties terug van de ouders die alle verhalen van hun kinderen gehoord hadden! De kisten waren goed gevuld zodat we er op een makkelijke manier een leuk feest van konden maken! Bedankt! Ook voor de goede service!
november 24, 2020 - 12:59 PM

Mirjam van der Veen  Dankjewel Martine voor een geweldig drakenfeest! Voor alle jongens en meisjes op het feestje van Sophie was het thema superleuk en stoer. Voor ons zo relaxed en fijn dat alles al voorbereid was dmv het draaiboek en de spelletjes in de kist. Nu hadden we alle tijd om te genieten en rustig de taart te versieren.
oktober 11, 2020 - 12:37 PM

Debbie Brugman  Hoi Martine, we willen je nogmaals bedanken voor de goede service en fijne communicatie. We hebben voor het eerste kinderfeestje van onze dochter Tess gekozen voor de kist in het thema prinsessen. Niet alleen zitten hier ontzettend leuke jurken in (voor ieder wat wils) maar ook de aankleding voor de kamer, alle spelletjes en het draaiboek geven een heleboel rust met het regelen en bedenken. Het was een top feest. Zeker een aanrader? Nogmaals hartelijk bedankt en wellicht tot een volgende keer! Groeten Debbie
oktober 4, 2020 - 8:23 AM

Maaike  De Frozen party was een groot succes! Veel leuke ideeen voor vermaak en de kisten zijn goed gevuld voor de aankleding. Het eerste kinderfeest van onze dochter was zeer geslaagd met veel enthousiaste en blije kindjes ??
september 1, 2020 - 9:15 PM

Sharon  Pip wordt bijna 5 en vierde gister haar prinsessenfeestje. En een feestje was het zeker!! Wat heeft zij, evenals haar vriendinnen, genoten! Dankzij de goed gevulde verkleedkist hebben we het partijtje van A tot Z in prinsessensfeer kunnen omtoveren! Haar eerste partijtje is er één die ze niet snel zal vergeten. Heel veel dank Martine, tot volgend jaar ?
juli 5, 2020 - 8:46 PM

Juul  Onze dochter Yara heeft een super leuk feestje gehad met de themakist Heksen. Erg leuk wat er allemaal in de kist zit, het ontbrak aan niets. Leuke ideeën en tips in het draaiboek. Het was een geslaagd feestje en zeker een aanrader! Bedankt voor de goede service Martine!
juni 22, 2020 - 1:02 PM

petra  Gisteren het ridderfeestje van ons zoontje gehad. Super leuk om te zien hoe blij ze waren als ridder en jonkvrouw. Leuke spelletjes en leuke aankleding, kortom geslaagd feestje!
juni 11, 2020 - 12:48 PM