Over Martine

Verkleedkist-foto Martine

Bijna iedereen heeft goede herinneringen aan een kinderfeestje thuis, uit zijn of haar jeugd. Je nodigde je beste vriendjes en vriendinnetjes uit en maakte er een gezellig feestje van met limonade, taart en oud Hollandse spelletjes. Je ging niet naar bowlingbanen, speelparadijzen, zwembaden etc. Nee, je bleef gezellig thuis en daar verheugde je al weken van tevoren op. Het begon al met het maken en rondbrengen van de uitnodigingen.

Over mij

Ik ben Martine Ter Burg en de trotse eigenaar van de Verkleedkist Arnhem. Daarnaast werk ik nog als verpleegkundige en ben ik moeder van een zoon. Het is wellicht een wat aparte combi, maar ik kan je zeggen dat het juist een erg leuke afwisseling is. Bij beide banen moet je creatief zijn, een eigenschap die ik graag inzet. Dat is in ieder geval handig voor het bedenken van nieuwe leuke “ideeën” voor kinderfeestjes. Het contact met mensen en hun diverse achtergronden maakt dat ik beide banen zo leuk vind. Mijn gevoel voor humor en enthousiasme werkt erg aanstekelijk en maakt dat klanten ook enthousiast worden en regelmatig terug komen bij De Verkleedkist Arnhem.

De Verkleedkist Arnhem

De Verkleedkist Arnhem bestaat al 14 jaar maar 4 jaar geleden heb ik dit bedrijf overgenomen van een wijkgenoot. Zij was toe aan een nieuwe uitdaging en mij leek het superleuk dit bedrijf weer nieuw leven in te blazen. Nou dat is aardig gelukt kan ik je zeggen. Mijn zus ontwierp een nieuw bedrijfslogo, de webbouwer bouwde een gestroomlijnde website en een vriendin maakte bij ieder thema een leuke tekening. Zo werd het naar mijn idee een stoere, kleurrijke maar vooral rustige en overzichtelijke website. De draaiboeken kregen een andere lay-out en werden voorzien van nieuwe themaspellen en ideeën voor knutselen, traktaties, decoraties en uitnodigingen. De bijlagen ( diploma’s, uitnodigingen, sjablonen etc.) die bij het draaiboek horen heb ik gescand in PDF zodat iedereen ze gemakkelijk kan uitprinten en gebruiken. Inmiddels is het assortiment verkleedkleding uitgebreid tot meer dan 40 verschillende thema’s met ieder een eigen draaiboek.

Organiseren van het kinderfeestje

Kinderen verwachten vaak helemaal niet zo veel als je zou denken. Wij, ouders willen het volmaakte kinderfeestje voor ons kind. Met een beetje fantasie en planning is het echt niet zo moeilijk om kinderen tijdens een kinderfeestje bezig te houden. Een door het kind zelf uitgekozen verkleed-thema met bijpassende versiering, lekkernijen, meer heb je niet nodig om de fantasie van de kinderen op gang te brengen. Voordat je het weet waant elk kind zich als een echte prinses, ridder, brandweer etc. Doe daar nog een paar leuke themaspellen bij en je hebt een zeer geslaagd kinderfeestje.

Mijn missie

Mijn missie is “kinderen hun leukste feestje ooit bezorgen”.

Zie je toch op tegen het organiseren van een kinderfeestje of heb je even geen inspiratie of tijd om het allemaal zelf te bedenken? Ik heb het meeste al voor je uitgedacht, denk graag mee en geef je graag handvatten om het een geslaagd kinderfeestje te laten worden. Graag wil ik je  laten zien wat er mogelijk is als je kind van verkleden en fantasiewereldjes houdt. Laat mij de meeste kinderfeestjes stress van je overnemen!

Wat ouders en kinderen vaak zeggen

Achteraf hoor ik vaak van ouders dat het de volgende dag, hét gesprek op het schoolplein was maar ook dat kinderen het er veel later nog over hebben. Hoe leuk is dat! Met simpele ingrediënten een super feestje bouwen en de kleine gasten gaan moe maar voldaan naar huis.

Kijk voor enthousiaste recensies in het gastenboek op deze website en op de Facebookpagina.