Gastenboek


Martine Ter Burg  Zo is het ook Jelle. Als je veel tijd hebt kun je veel zelf doen en als je weinig tijd hebt help ik graag een handje :).
april 3, 2016 - 7:45 PM

Jelle Horjus  De Dino-verkleedkist was zeer compleet en de sleutel tot een geslaagd feestje. Samen met de handleiding en de digitale bestanden was de organisatie van het Dino-feestje een fluitje van een cent. Het leuke van een 'verkleedkist' vind ik dat het een ideale middenweg biedt tussen 'alles zelf doen' (lastig in ons drukke gezinsbestaan) en 'alles uit handen geven' (voelt ergens ook wel armoedig). Je kunt de handleiding helemaal volgen en zelf nog van alles veranderen. Zo heb je toch het gevoel dat je je kind een heel persoonlijk feest hebt gegeven. Een beetje van mezelf en een beetje van Maggi, zullen we maar zeggen... Jelle Horjus vader van Michael
april 3, 2016 - 6:51 PM

Gavetas  Leuke website!
maart 15, 2016 - 12:07 PM

Marin  Frozen kist voor onze dochter van 5, wat een feest! Mooie kleding en heel veel leuke ideeën voor een super feestje. De meiden waren allemaal heel erg enthousiast, vooral over het sneeuwpop maken met toiletpapier (en het sneeuw gevecht wat daarna spontaan ontstond ).
maart 4, 2016 - 5:59 PM

Laura  We hebben een erg geslaagd Frozen feest gehad voor mijn dochter van 6 jaar. De kleding is erg mooi en compleet. Het draaiboek en de accessoires die er bij geleverd worden maken het feestje nog completer. Placemats, sterrenkaarsen, lichtgevende sneeuwbollen, taartversiering, schalen, kroontjes, Elza en Olaf knuffel en niet te vergeten de opblaasbare Olaf! Dankzij een tip van een andere bezoeker van deze site hebben ook wij de papa versierd als verschrikkelijke sneeuwman. Ook daarna gaf het wc papier nog veel speelplezier..... Martine, bedankt voor alles!
februari 4, 2016 - 9:37 PM

Martine Ter Burg  Dank je wel Inge voor je recensie. Altijd leuk om te horen dat een feestje geslaagd was. Nogmaals dank en wellicht tot ziens!
februari 3, 2016 - 6:06 PM

Inge  Paar weken geleden een Frozen feestje gehad voor mijn dochter die 6 was geworden. 8 meisjes die trots verkleed waren als Anna en Elsa, met jurkjes van supermooie kwaliteit! In de kist zaten heel veel spelideeën, en leuke versieringen. Draaiboek ontvangen via de mail met nog meer ideeën en sjablonen etc. Zelf nog wat creatieve ideeën toegevoegd zoals glitterbollen maken van Anna of Elsa, aankleding van de tafel en kamer met "sneeuw" etc, Frozen muziek via spotify, en poffertjes met " sneeuw", en het was een super geslaagd feestje! Martine heeft alles prima verzorgd en goed georganiseerd. Echt een aanrader om via de verkleedkist een droomfeestje voor elkaar te krijgen.
februari 3, 2016 - 2:12 PM

Daphne  Vorige week het feestje van mijn dochter gevierd. Wij hadden de prinsessenkist. Het draaiboek is leuk en handig en ook de kleding ziet er goed uit. Er zaten nog extra tasjes bij en een kroontje voor iedereen. De meisjes voelden zich echte prinsesjes. Goed verzorgd dus en ook een heel compleet pakket. Het was dan ook een geslaagd feestje.
februari 1, 2016 - 11:50 AM

Jantien  Bij de verkleedkist hebben we de piratenkist gehuurd. Dankzij het draaiboek allerlei leuke, spannende en afwisselende activiteiten gedaan. De kleding was meer dan compleet en schoon! De jongens dronken piratenbier en vonden echte goudstaven 🙂
januari 16, 2016 - 7:37 PM

Miranda  Afgelopen weekend een last minute een verkleedkist "Heksen" geregeld bij Verkleedkist Arnhem. We hebben een super leuk feestje gehad. Leuke spullen om het feestje mee aan te kleden, mooie verkleedjurken en voor de "enige" jongen een mooi tovernaarspak. Volgend jaar zeker weer.
januari 11, 2016 - 8:12 PM