Gastenboek


Martine Ter Burg  Papa als verschrikkelijke sneeuwmonster had ik graag willen zien. Dank Berit voor je lovende woorden :))
januari 5, 2016 - 7:41 PM

Berit  De Frozen verkleedkist was een groot succes. Heel veel tips vooraf gekregen, een zeer compleet draaiboek, mooie en kwalitatief goede verkleedkleren en 1001 accessoires om de feestkamer om te toveren tot een echte Frozen-omgeving. Het hoogtepunt van het feest? Papa omtoveren tot het verschrikkelijke sneeuwmonster door hem van onder tot boven in te wikkelen in wc-papier. Dikke pret!
januari 5, 2016 - 7:39 PM

Nadine  Frozen feestje voor onze dochter van 5! Was heel geslaagd en een echte aanrader!!!
november 15, 2015 - 5:03 PM

Martine Ter Burg  Dank Anja en hoop je zeker weer een keer terug te zien. Dikke knuffel voor alle Dino's!
november 9, 2015 - 9:49 PM

Anja de Ruiter  Mijn zoon Jurgen is 7 jaar geworden en wilde heel graag een dino feestje geven. De kinderen hebben genoten en hebben een hele leuke/ gezellige middag gehad. We hebben geprobeerd om een echte dino tand te maken en dat vonden ze heel stoer. Verder leuke dino spullen in de kist, waaronder vele dino's om ook gewoon mee te spelen en klossen om op te lopen en een touw voor buiten waardoor we alle dino's bij elkaar konden houden, zonder dat ze ergens anders naartoe gingen. Want deze dino's waren erg enthousiast. Ze gingen klimmen en klauteren en de kinderen gaven aan een hele gezellige middag gehad te hebben. Kortom: een geslaagd feestje dankzij alle leuke adviezen van Martine en het geweldige draaiboek wat er bij zat. Zeker voor herhaling vatbaar!! Groet, Anja de Ruiter
november 9, 2015 - 9:38 PM

Martine Ter Burg  Dank Olga voor je leuke foto's, het plezier straalt ervan af. Heel leuk om te zien!
oktober 28, 2015 - 10:47 PM

Olga  Onze dochter werd 8 in de herfstvakantie. Ze wilde graag een circusfeest geven met alles erop en eraan. Dus verkleden, schminken, optreden, etc. De verkleedkleding die in de verkleedkist zat was erg mooi en netjes. Goede kwaliteit. Er was voor elk kind een leuke set. En zelfs een extra set zodat elk kind een keuze had. Er zaten ook prachtige attributen bij, zoals een slang in een mand, een microfoon, een hoge hoed met konijn, jongleerspullen, hoepels met 'vuur' en nog veel meer. De kinderen kwamen direct in hun rol door de kleding. In het feestdraaiboek stonden allerlei circusspelletjes. Fijn om als leidraad te gebruiken. Ze hadden ontzettend veel plezier in het voorbereiden van hun optreden. Ook de ouders waren na afloop heel enthousiast. Kortom, het feestje was een groot succes, mede dankzij de verkleedkist! Echt een aanrader!!
oktober 28, 2015 - 10:45 PM

Martine Ter Burg  Graag gedaan Danielle en inderdaad met zwaarden wel voorzichtig zijn want voordat je het weet....... ;))
oktober 28, 2015 - 3:53 PM

Danielle Raasing  Voor onze zoon Max van 5 hebben we een ridderfeest gegeven. Hij en al zijn vriendjes vonden het helemaal geweldig, de kleding maakte de sfeer helemaal compleet!! Ook de spelletjes uit het draaiboek vonden ze erg leuk, misschien nog een leuke tip om bij het bellenblazen een zwaard te gebruiken om zo de bellen kapot te maken. (zou dit dan wel buiten doen..) Voelen ze zich helemaal een echte ridder. Het ridderdiploma aan het einde van de dag was een groot succes!!! Al met al kunnen we het iedereen aanbevelen om een verkleedkist te huren, bedankt!
oktober 25, 2015 - 8:28 PM

Martine Ter Burg  Beste Kristel, in het blog " Weetjes voor Kinderfeestjes " staan wellicht wat bruikbare tips voor je! Prachtig compliment van je dochter.
oktober 1, 2015 - 8:03 PM