Gastenboek


Martine Ter Burg  Dank Olga voor je leuke foto's, het plezier straalt ervan af. Heel leuk om te zien!
oktober 28, 2015 - 10:47 PM

Olga  Onze dochter werd 8 in de herfstvakantie. Ze wilde graag een circusfeest geven met alles erop en eraan. Dus verkleden, schminken, optreden, etc. De verkleedkleding die in de verkleedkist zat was erg mooi en netjes. Goede kwaliteit. Er was voor elk kind een leuke set. En zelfs een extra set zodat elk kind een keuze had. Er zaten ook prachtige attributen bij, zoals een slang in een mand, een microfoon, een hoge hoed met konijn, jongleerspullen, hoepels met 'vuur' en nog veel meer. De kinderen kwamen direct in hun rol door de kleding. In het feestdraaiboek stonden allerlei circusspelletjes. Fijn om als leidraad te gebruiken. Ze hadden ontzettend veel plezier in het voorbereiden van hun optreden. Ook de ouders waren na afloop heel enthousiast. Kortom, het feestje was een groot succes, mede dankzij de verkleedkist! Echt een aanrader!!
oktober 28, 2015 - 10:45 PM

Martine Ter Burg  Graag gedaan Danielle en inderdaad met zwaarden wel voorzichtig zijn want voordat je het weet....... ;))
oktober 28, 2015 - 3:53 PM

Danielle Raasing  Voor onze zoon Max van 5 hebben we een ridderfeest gegeven. Hij en al zijn vriendjes vonden het helemaal geweldig, de kleding maakte de sfeer helemaal compleet!! Ook de spelletjes uit het draaiboek vonden ze erg leuk, misschien nog een leuke tip om bij het bellenblazen een zwaard te gebruiken om zo de bellen kapot te maken. (zou dit dan wel buiten doen..) Voelen ze zich helemaal een echte ridder. Het ridderdiploma aan het einde van de dag was een groot succes!!! Al met al kunnen we het iedereen aanbevelen om een verkleedkist te huren, bedankt!
oktober 25, 2015 - 8:28 PM

Martine Ter Burg  Beste Kristel, in het blog " Weetjes voor Kinderfeestjes " staan wellicht wat bruikbare tips voor je! Prachtig compliment van je dochter.
oktober 1, 2015 - 8:03 PM

Kristel van de Kamp  we hebben gisteren een geweldig onderwaterfeestje gehad. Het leukste kinderfeestje ooit volgens Fenne. Dank je wel!! Misschien nog een tip, in het draaiboek een soort indicatie van hoe lang spelletjes duren of hoeveel spelletjes haalbaar zijn voor een middag. Is soms toch lastig in te schatten. Groeten Kristel
oktober 1, 2015 - 7:23 PM

Martine Ter Burg  Graag gedaan Sasja, leuk je ontmoet te hebben.
september 25, 2015 - 12:16 PM

Sasja  Zeemeerminnenfeestje voor mijn dochter die 6 werd georganiseerd met de verkleedkist. Erg succesvol. Mooie pakjes en een uitgebreid draaiboek met leuke ideeën waardoor je het feestje zo groots kan maken als je zelf wilt. Leuk om te zien hoe de kleine meisjes fantasiewereld geopend wordt zodra ze zich verkleed hebben. Dank Martine!
september 24, 2015 - 8:10 PM

Martine Ter Burg  Graag gedaan, maar ook mede door jou enthousiasme is het een onvergetelijk feestje geworden :))
september 21, 2015 - 5:37 PM

Mechteld  Hoi Martine, Als jongetjes van vijf jaar na twee weken nog praten over het brandweerfeestje dan snap je wel dat het een groot succes was! We hebben hier genoten van de voorpret met het draaiboek, het versieren en alvast spelen met de megafoon en het zwaailicht.. De feest middag zelf was onvergetelijk! De brandweerkist is perfect verzorgd en met het draaiboek in de hand vol tips en heel veel leuke knutsels e.d. Zo'n eerste feestje organiseren is zo een stuk minder ingewikkeld. Bedankt voor de goede zorgen!! Groetjes Mechteld en ook van brandweer commandant Jesper
september 20, 2015 - 8:15 PM