Gastenboek


Marthe  De verkleedkist Arnhem heeft keuze uit ontzettend veel thema's. Martine blinkt wat mij betreft uit in flexibiliteit (draaiboek aanpassen aan jongens/meisjes, extra spulletjes in de kist om het feestje nog completer te maken, flexibel in tijd/locatie mbt ophalen en terugbrengen verkleedkist) en klantgerichtheid. De verkleedkisten zijn van goede kwaliteit en zeer uitgebreid! Materiaal voor decoratie en spelletjes moeten wel zelf nog aangeschaft worden. Ideeën hiervoor staan uitgebreid beschreven in het draaiboek.
mei 5, 2015 - 10:06 AM

Martine Ter Burg  Fijn om te horen Nellie.
april 23, 2015 - 4:47 PM

Nellie  We hebben enorm genoten van het cowboy- en indianenfeest voor onze dochter van 9. De verkleedkleren waren superleuk en netjes. Leuk dat er wat extra indianentooien en cowboyhoeden in het krat zaten. Zo konden de kleine broertjes en pa en ma ook in stijl gekleed gaan. De spelletjes uit het draaiboek waren ook een succes, zoals de speurtocht naar goudklompjes. Onze dochter en haar vriendinnen en vrienden heeft "een superleuk feestje" gehad. En daar gaat het om!
april 23, 2015 - 9:21 AM

Martine Ter Burg  Natuurlijk wordt er ook aan de grote mensen gedacht ;)). Gemak dient de mens toch?
april 12, 2015 - 11:43 AM

Melanie  Een ridder en prinsessenfeest. Leuke, uitgebreide box met handig draaiboek. Kinderen vonden het geweldig! Ook aan de grote mensen wordt gedacht.
april 12, 2015 - 11:41 AM

Martine Ter Burg  Dank Caroline, dit is inderdaad een themakist waar de kinderen helemaal los kunnen gaan. Een echte modeshow en discoparty, compleet met discobollen en disco-projector.
april 10, 2015 - 9:09 PM

Caroline  Voor de 6e verjaardag van mijn dochter de Barbie's chique theepartijtje kist gehuurd. Twee volle kisten meegekregen met heel veel leuke verkleedkleding en vooral hele leuke accessoires! In het draaiboek staan leuke ideeën om de middag helemaal af te maken. Mijn dochter en haar vriendinnen hebben een geweldige middag gehad!! Zeker voor herhaling vatbaar! Groeten, Caroline
april 10, 2015 - 8:23 PM

Martine Ter Burg  Dank Simone, het is ook een erg leuk thema voor de wat oudere meisjes en jongens.
april 7, 2015 - 8:36 PM

Simone  Superleuk Japans feestje voor mijn dochter van 9 georganiseerd dankzij de verkleedkist. Was helemaal top echt een aanrader.
april 7, 2015 - 8:34 PM

Corrien  Prachtige pakken, leuke tips. Echt een aanrader voor een geslaagd kinderfeestje!
maart 25, 2015 - 1:53 PM