Gastenboek


Marla  Echt super de verkleedkist! Wij hadden het boevenfeest en de kinderen vonden het fantastisch en de verkleedkist en de service van Martine was top!! Zeker een aanrader.
maart 14, 2015 - 2:09 PM

Martine Ter Burg  Het was je gegund. Fijn dat het zo'n succes was.
maart 13, 2015 - 9:26 PM

Sabrina  Als gelukkige winnaar van de facebook actie won ik voor mijn zoon Sebastiaan een Onderwaterfeest! !! wat hebben we een geweldige dag gehad!! De jongens en meisjes zo leuk verkleed! Leuke spelletjes. ..de versiering was top en alles liep op rolletjes! Ik ben je erg dankbaar! groetjes Sabrina
maart 13, 2015 - 8:30 PM

Didi isis Schlundt Bodien  Hoi Martine, Afgelopen weekend heeft onze oudste zoon van 6 jaar een onvergetelijk Peter Pan feest beleefd met zijn vriendjes. De kindjes zaten helemaal in hun rol als peterpan tinkerbel kapitein haak de piraatjes en indiaantjes.. Erg leuk om te zien.. Bedankt voor alle tips en weetjes. We hebben er veel aan gehad... Wellicht tot een volgende keer, Met vriendelijke groet Danny& Didi
februari 10, 2015 - 12:19 PM

Martine Ter Burg  Graag gedaan en wat fijn dat het zo'n groot succes was. Daar doen we het toch voor! :))
februari 7, 2015 - 1:40 PM

Marita  Het "Barbie's chique theepartijtje" was een groot succes. Mijn 7-jarige dochter en haar vriendinnen hebben zich helemaal uitgeleefd op de modeshow. Heerlijk veel jurken, petten, sjaals, kettingen etc. De kist is zeer compleet evenals de handleiding. Leuke tips voor spelletjes en alles wat nodig is voor een top feest! Bedankt!
februari 6, 2015 - 10:42 PM

Karin Barry  Hoi Martine, Voor de 5e verjaardag van ons zoontje Saidou hebben we een heksen/tovenaars feest gegeven. Dankzij jou is het een superfeest geworden. De kinderen waren helemaal enthousiast en praten er nu nog over. Alles was tip top verzorgt. Van kleding tot accessoires en de decoratie. Leuk is dat je alles met veel enthousiasme verzorgt. Heel erg bedankt. Volgend jaar komen we zeker weer.
februari 5, 2015 - 10:16 AM

Kim  Wij hebben een super leuk brandweerfeest kunnen organiseren voor jongens en meisjes. We hadden heel veel aan de verkleedkleren, attributen en het draaiboek. Mooie prijs per kind en toch het feestje thuis kunnen houden. Mijn zoon kijkt terug op zijn super leuke verjaardagsfeest!
februari 2, 2015 - 8:18 PM

Paulien  Wij hebben voor het verjaardagsfeestje van onze zoon die 5 werd, de piratenkist gehuurd. De jongens vonden het superleuk! Bedankt voor de goede service!
februari 2, 2015 - 10:07 AM

Anne-Marie  Met veel plezier hebben wij voor onze 5 jarige dochter de verkleedkist ‘ Elfen’ gehuurd. We hebben een gezellig en ontspannen kinderfeestje gehad.
januari 22, 2015 - 7:36 PM