Gastenboek


Erica Robbertsen  Het is al even geleden dat onze dochter haar prinsessen feestje heeft gehad. Maar wat was het geweldig leuk. Voor mij was het instructieboek ook een uitkomst gezien ik niet zo crea bea ben.
december 27, 2014 - 5:22 PM

Marieke  Ook mijn dochter (5) kan terugkijken op een superleuk kinderfeestje. Thema=zeemeerminnen. Samen met haar 5 beste vriendinnetjes een hele ochtend knutselen, spelletjes doen, verkleden en natuurlijk ging iedereen met een echt zeemeermindiploma naar huis, gekregen uit handen van koning Neptunes (leuk dat die outfit er ook bij zat!). Met de themakist is een leuk kinderfeestje in elkaar zetten peanuts. Dankzij een goede voorbereiding hebben papa en mama ook genoten van de 6 blije meiden! Dit gaan we zeker nog een keer herhalen.
november 21, 2014 - 7:40 PM

Martine Ter Burg  Geweldig toch dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan hun mooiste dag ooit ;)) Graag gedaan Caterina.
november 2, 2014 - 10:29 AM

Caterina Staltari  Mijn dochter (7 jaar) heeft een geweldig verjaardagsfeestje gehad dankzij de verkleedkist. Thema: prinsessen. De meisjes (7 in totaal) waren dolblij bij het zien van de mooie jurken, inclusief kroontjes en tasjes. Na het schminken zijn we begonnen met de spelletjes en knutsel-ideetjes uit het bijgeleverde draaiboek. Het kussen van de (papieren) kikker met een dikke laag lippenstift op was een van de favorieten! We kwamen zelfs tijd tekort om alle spelletjes te kunnen doen. Aan het eind kregen alle meisjes hun prinsessendiploma. Mijn dochter was dolgelukkig en vond het de mooiste dag ooit! Bedankt Martine!
november 2, 2014 - 8:06 AM

Martine Ter Burg  Dank Wendy en fijn dat het zo'n succes was. Zie je graag weer een volgende keer.
oktober 28, 2014 - 10:44 PM

Martine Ter Burg  Dank je Nathanya en inderdaad dat is een groot compliment.Ik heb het graag gedaan.
oktober 28, 2014 - 10:43 PM

Nathanya Sandelowsky  Mijn zoon heeft een geweldig kinderfeestje gehad met dank aan de verkleedkist. Thema was: clowns en circus. Er zat een goed draaiboek bij en ontzettend leuke spullen waar de kinderen mee konden spelen. De uitnodiging was gemaakt van een circustent die Martine per mail had toegezonden net als allerlei andere documenten, zoals kleurplaten en puzzelopdrachten. Tijd tekort dus en kinderen hadden plezier voor tien. Een van de kinderen zei: dit was het leukste kinderfeestje ooit! Dus een groot compliment! Bedankt Martine.
oktober 28, 2014 - 9:45 PM

Wendy van Lith  Hoi Martine, Dank voor de goede service en het meedenken met ons piratenfeestje. Het was een enorm succes. De jongens vonden het geweldig. Met prachtige piratenkleren, een piratenvlag en heel veel handige tips uit het draaiboek. Ideaal, ook voor papa's en mama's die creatief gezien niet uitblinken ;). De piraten hebben genoten en wij dus ook. Heel veel dank en tot het volgende feestje! Groeten, Wendy
oktober 27, 2014 - 9:57 AM

Martine Ter Burg  Dank je Nadine en tot volgend jaar.
september 25, 2014 - 9:47 PM

Nadine  Het eerste kinderfeestje van onze middelste! Mats vierde zijn 5 verjaardag in brandweerstijl met 5 vriendjes! Wat hebben ze genoten als echte brandweermannen! En wat was het voor ons makkelijk om zo een feestje te vieren! 2 weken van te voren het draaiboek in ontvangst genomen, heerlijk doorgelezen en fantaseren hoe het feestje eruit zou moeten komen te zien. 2 dagen van te voren de goedgevulde kist opgehaald, wat een feest bij het zien van de brandweerpakken! Martine bedankt voor je enthousiasme! Je zult ons volgend jaar vast weer terug zien, maar dan voor een meiden thema, want dan mag ons kleine meisje haar eerste kinderfeestje vieren!
september 25, 2014 - 7:06 PM