Gastenboek


Esther  27 december hadden wij een GEWELDIG zeemeerminnen en haaien feestje. 2 kisten vol met geweldige spullen zorgde voor een super feest. De kinderen voelde echt of ze onderwater waren. En zelfs koning Neptunus was aanwezig. Een feest om nooit te vergeten. Super service, Goed draaiboek met veel tips en ideeën. We gaan zeker nog eens terug komen voor een feestje.
januari 2, 2020 - 10:28 PM

Martine Ter Burg  Graag gedaan en ik hoop tot een volgende keer!!
oktober 6, 2019 - 6:37 PM

Brigit  Vrijdag een Cowboy en indianen feest gegeven. Deze was zeer geslaagd door de goed gevulde verkleedkist! Echt super geregeld en super fijne service. Erg vriendelijk. Alles was aanwezig, alleen zelf eten en drinken verzorgen! Een echte aanrader!! Wie weet tot volgend jaar!
oktober 6, 2019 - 2:04 PM

Martine Ter Burg  Dank jullie wel!
september 29, 2019 - 8:11 PM

Willeke  Gisteren hebben wij het kinderfeestje van onze dochter Yse gevierd. Het was een echt ridder- en prinsessenfeest met alles erop en eraan. De kinderen hebben genoten en wij ook🥳👍
september 29, 2019 - 8:10 PM

Martine Ter Burg  Lieve Mama van deze lieve dochter van bijna 8 ik begrijp dit helemaal :). Zou ook wel een poezenfeestje willen voor mijn verjaardag..... Veel dank en hoop tot een volgend keer miauw!
september 24, 2019 - 9:09 PM

Ellen van Wesemael  Mama: ‘Lieve dochter van bijna 8, wat wil je voor een feestje? Wil je naar het bos? Naar een speeltuin? Bowlen?’. Dochter: ‘Nee mama, ik wil gewoon thuis een poezenfeest vieren. Iedereen moet dan oortjes en een staart!’. Mama: ‘Ok’. Via Google ben ik bij Martine terecht gekomen voor een verkleedkist. Niet alleen maar een verkleedkist, maar voor veel meer materialen! Dit alles om het feestje compleet te maken. Je hoeft nergens meer zelf aan te denken! Heel fijn! Martine, super bedankt voor deze fijne ervaring, de prettige communicatie en zeker tot de volgende keer!
september 24, 2019 - 8:21 PM

Martine Ter Burg  Heel graag gedaan Chris en fijn dat het zo'n succes was !!
juli 18, 2019 - 8:41 PM

Chris van Dijk  Afgelopen weekend hebben wij het boevenfeestje gevierd! Er zitten hele leuke spullen in de kist die het feest helemaal compleet maakt. De kinderen (en wij) vonden het dan ook super leuk, het was een geslaagde dag!! Bedankt Martine!
juli 17, 2019 - 3:51 PM

Martine Ter Burg  Goed om te horen! Dank voor het vertrouwen :).
juli 13, 2019 - 12:22 PM