Gastenboek


Martine Ter Burg  Christa, wat leuk om te horen dat het zo'n succes was :).
maart 12, 2018 - 1:27 PM

Christa  Voor mijn dochters 5e verjaardag kozen we voor een onderwater feest met haaien en zeemeerminnen. De kleding was mooi en netjes en het draaiboek een uitkomst met allerlei handige tips en ideeën voor spelletjes binnen het thema. We kregen twee kisten vol accessoires mee: aankleding voor het feestje, de feesttafel en spelletjes. De grote zeepbellen waren een regelrechte hit, lekker ook om een reden te hebben om tijdens het feestje even naar buiten te kunnen en de kinderen lekker te laten rennen. En na afloop van het feestje hop - alles weer terug in de kisten en het was opgeruimd. Ideaal, en de kinderen vonden het fantastisch.
maart 11, 2018 - 2:23 PM

Martine Ter Burg  Gezellig als jullie volgend jaar weer komen.....!! Jullie ook veel dank!
februari 11, 2018 - 10:47 PM

Anna  Onze dochter gaf dit weekend haar eerste kinderfeestje, heel spannend dus :). Dankzij de complete Jungle kist en leuke ideeën van de draaiboek maakten we er een super leuke feestje van! Wat een mooie dierenpakken, alle vriendjes en vriendinnetjes vonden ze prachtig en hadden ontzettend veel plezier met dierenspelletjes in een echte jungle omgeving 🙂 Zo'n kist in een echte aanrader. Mijn dochter zei daarna dat we volgend jaar ook een verkleedkist nemen en ging meteen op zoek naar een nieuwe thema 🙂 Dank je wel Martine!
februari 11, 2018 - 10:46 PM

Martine Ter Burg  Dank Gabi voor je lieve recensie. Graag gedaan en tot de volgende keer!
januari 31, 2018 - 11:43 AM

Gabi  Het was afgelopen december, dat wij het eerste kinderfeestje van ons dochtertje vierden. En wat hebben we een geweldige middag gehad. Onze woonkamer hebben we omgetoverd tot Frozen ijspaleis. De verkleedkist kon niet completer zijn. geweldige service van Martine, goed meegedacht en fijne tips meegekregen. Alleen maar blije kindergezichtjes! Kids en wij waren er helemaal vol van. Martine nogmaals dank en zeker tot een volgende keer. Groetjes, Gabi
januari 29, 2018 - 2:14 PM

Martine Ter Burg  Wat leuk om te horen en veel dank voor de foto's die je gestuurd hebt.
januari 11, 2018 - 8:27 PM

Amber van der Aa  Op 10 januari het kinderfeestje georganiseerd voor mijn oudste zoon Milan. Voor het eerst hebben we gebruik gemaakt van de Verkleedkist. We hebben gekozen voor het thema peter pan! Wat hebben die kinderen genoten van alle verkleedsessies en de spelletjes die erbij horen in de kist!! De verkleedkleren vielen in zo’n grote smaak dat het noodzakelijk was om 3x te wisselen, iedereen wilde het liefste alle pakken aan!! Super geregeld en hele fijne afspraken met Martine kunnen maken!! Kortom: een mega aanrader voor een ieder die een super geslaagd kinderfeestje wil thuis!!!
januari 11, 2018 - 6:25 PM

Martine Ter Burg  Dank Kim en tot een volgende keer 🙂
januari 10, 2018 - 8:11 PM

Kim  We vierden de 5e verjaardag van onze zoon met een soldaten feestje. Super leuke, complete verkleedkist. De jongens vonden het fantastisch. Veel inspiratie opgedaan met de spelletjes die in het draaiboek stonden. Voor herhaling vatbaar!
januari 10, 2018 - 8:09 PM