Gastenboek


Martine Ter Burg  Gelukkig........dat de heren de piratenboot-taart lekker vonden ;). Dank voor je berichtje.
december 18, 2017 - 9:06 PM

Annemiek  Het eerste kinderverjaardagfeestje van onze zoon (5 jaar), een heel stoer piratenfeest, was helemaal geslaagd met de mooie piratenpakjes en versieringen door het hele huis heen!! Ook de piratenboot-taart (recept uit draaiboek) viel in de smaak bij de heren. Evenals de spelletje die in het draaiboek stonden.....Kortom een aanrader!
december 18, 2017 - 8:59 PM

Diana  Wat hebben wij een ontzettend leuk brandweerfeestje gehad dankzij de verkleedkist. Alles zit erin wat je nodig hebt. En heel fijn er zit een draaiboek bij met tips en ideeen wat je kan doen. Ik ben zeer tevreden over de verkleedkist. Martine is erg vriendelijk en denkt mee hoe je het feestje kan vieren!!!! In een woord gewoon TOP!!!!
november 10, 2017 - 3:06 PM

Martine Ter Burg  Serina, fijn om te horen! Nogmaals dank 🙂
november 9, 2017 - 8:41 PM

Serina  Enthousiast ontvangen met een duidelijke uitleg over het draaiboek. Een uitgebreid verkleedkist. Vele bestanden op de mail ontvangen voor bijvoorbeeld het maken van een uitnodiging. Mijn zoon heeft een leuke eerste kinderfeestje gehad.
november 9, 2017 - 8:39 PM

Menno  Zeer veel gemak gehad van de verkleedkist, in ons geval het Barbie-pakket. Vol met roze, paarse en lila kleding + al het benodigde disco materiaal zoals lampen. Helemaal goed! Volgende keer weer.
september 30, 2017 - 10:45 AM

Carolijn  Wat was dit leuk zeg! Ons toverfeeen was een groot succes. De verkleedkleren zijn super mooi. Maar daar stopt het niet. Alles voor tafelaankleding is aanwezig en een boek vol leuke ideeën om te doen. Echt een aanrader! Heel goed geregeld, dankjewel!
juli 16, 2017 - 6:14 AM

Martine Ter Burg  Dank je wel ik word er verlegen van.
juli 10, 2017 - 7:46 PM

Renate  Wat een geweldige service! Boordevol leuke ideeën! Onze dochter en haar vriendinnen vonden het prachtig om zich in het echte Arendelle te begeven en zich voor te doen als de echte Anna en Elsa! Zeker voor herhaling vatbaar!!!!
juli 10, 2017 - 7:45 PM

Iris  Super leuk om hiermee een feestje te geven, de kist bevat alles wat je nodig hebt en je kunt er ook goed mee improviseren, want met kleine kinderen loopt het nog weleens anders dan gepland. Kortom echt een aanrader!!!
juli 3, 2017 - 8:09 PM