Gastenboek


Marieke  Voor ons zoontje van 5 een 'boeven' feestje georganiseerd, een succes! Vooral het 'bommetje' gooien vonden ze erg leuk. De kist en het draaiboek zijn erg handig en compleet. We hebben er zelf onze eigen draai aan gegeven door eigen spelletjes toe te voegen zoals een verjaardagsbingo.
maart 13, 2017 - 8:29 PM

Martine Ter Burg  De foto's zijn wel het bewijs. Wat ziet het er gezellig uit allemaal. Dank Inez!
maart 4, 2017 - 11:22 PM

Inez  Mijn zoontje werd 6 en gaf een cowboy en indianen feestje. De stoere kleren en accessoires uit de verkleedkist maakten het onvergetelijk. Met een speurtocht waarbij ze de goudstaven en de indianenvlag moesten zoeken, het knutselen van een dreamcatcher met stokken uit het bos en een echt kampvuur met marshmellows, was het een supergezellige middag in het wilde westen!
maart 4, 2017 - 11:10 PM

Marja  Wat een leuk kinderfeestje! De soldatenkist was een groot succes! Alle kinderen hadden een uniform aan en het draaiboek was erg handig! We hebben ervan genoten samen met de kinderen!
januari 31, 2017 - 7:53 PM

Martine Ter Burg  Graag gedaan Petra en tot in februari 🙂
januari 1, 2017 - 8:28 PM

Petra Pelle-Jansen  Eind november heeft mijn dochter voor haar 5e verjaardag een echt Prinsessen feest gegeven. Wat een succes was dat. De vriendinnetjes hebben het er nog steeds over. Martine hartstikke bedankt voor het meedenken voor dit feest. In februari zie je me weer. Dan wilt mijn zoon het wild western feest voor zijn 8e verjaardag. Ga nog jaren door met deze verkleedkisten! Groetjes. Petra
december 31, 2016 - 10:40 PM

Martine Ter Burg  Super dat jullie zo'n gezellige goochelmiddag hadden. Dank voor de leuke foto!
december 11, 2016 - 2:47 PM

Riëtte  Op 7 december is onze dochter 7 geworden. Voor haar kinderfeestje hebben we de goochelkist gehuurd. Wat een feest! Met 7 vriendinnetjes lekker verkleden met o.a. een goochelkostuum, cape, hoge hoed en een toverstaf. Met goocheltrucs, kleurplaten en een draaiboek met leuke spelletjes hebben we ons goed vermaakt. En als klap op de vuurpijl hebben de meiden, voor de papa's en mama's, nog een goochelshow gegeven. Het was een erg gezellige middag.
december 11, 2016 - 2:35 PM

Martine Ter Burg  Tot de volgende keer, leuk!
november 28, 2016 - 8:54 PM

Susanne van Beek  Hoi Martine, Mijn dochter heeft een hartstikke leuke jungleparty gehad mede dankzij de leuke verkleedkleding en gave spulletjes van de Verkleedkist! Zowel de jongens als de meiden op het feestje waren enthousiast. De leuke tips voor spelletjes en lekkernijen uit het draaiboek kwamen goed van pas. We komen zeker nog eens terug! Groetjes Susanne
november 26, 2016 - 3:57 PM