Gastenboek


Martine Ter Burg  Dank Julia voor je lieve woorden. Heb het met veel plezier gedaan en inderdaad ik heb er ook veel plezier in :). Hoop tot een volgende keer en veel groeten aan je dochter
september 2, 2016 - 10:11 AM

Julia  Hoi Martine, twee dagen geleden een "barbie`s chique theepartij- feest" voor mijn dochter (6) gegeven. Het was een heel gezellig, leuk feestje. wat hadden de dames plezier met jurken en de kettingen en armbanden. mijn dochter was heel tevreden en blij. dank. vooral ook leuk om te zien met hoeveel plezier en vriendelijkheid je de verkleedist mee geeft en ook met heel veel tipps voor een superleuk feestje. Graag tot de volgende keer, Julia
september 2, 2016 - 7:41 AM

Esmee  Wat een super piratenfeestje heeft mijn zoon gehad! De Kids waren helemaal in hun rol met alle mooie kleding en spullen! Erg leuk!!!!
juli 11, 2016 - 8:25 PM

Martine Ter Burg  Dank je wel Susanne, het is ook echt een leuk zomer thema.
juli 4, 2016 - 7:31 PM

Susanne R.  Afgelopen weekend erg geslaagd onderwater-feestje gehad! Met mooie pakken voor zeemeerminnen, haaien en zelfs Koning Neptunus. Mede dankzij de leuke decoratie-spullen die in de kist zaten, hebben we de kamer om kunnen toveren tot een echte onderwaterwereld. Alles was erg goed verzorgd. Ik kom vast nog eens terug!
juli 4, 2016 - 6:47 PM

Susanne  Vorige week hebben wij een elfenfeestje gehad. Wat zagen de kinderen en schattig uit in de leuke kleren uit de kist. Zeker voor herhaling vatbaar!
juni 11, 2016 - 8:16 AM

Martine Ter Burg  Het is ook een leuke kist met veel accessoires erin zodat ze als echte jongleurs, koorddanseressen, acrobaten, wilde dieren, goochelaar etc kunnen optreden.
april 17, 2016 - 9:35 AM

Saida  Wat een lieve vrouw Martine. Alles volgens afspraak geleverd. De kinderen hebben zo'n plezier gehad. Ik had thema circus en ze kregen er geen genoeg van. .
april 17, 2016 - 9:32 AM

Martine Ter Burg  Marcia, ben benieuwd welke kist je de volgende keer neemt. Dank voor je leuke foto's.
april 5, 2016 - 10:24 PM

Marcia  De verkleedkist draagt zeker bij aan een heel leuk feestje! De inhoud is heel compleet, schoon, netjes en met genoeg keuze voor iedereen! Daarnaast nog heel veel aanvullende spulletjes voor een geslaagd feestje! Het draaiboek bevat veel leuke tips! Ik ben me alweer aan het orienteren op de volgende kist 🙂
april 5, 2016 - 9:22 PM